3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Fick denna jätte fina paletten i julklapp

Fick denna jätte fina paletten i julklapp. Kan varmt rekommendera den, pigmenten är riktigt bra. Just nu ser jag på Tingeling. Man blir aldrig för gammal för Disney! Tycker det är en av höjdpunkterna med julen, alla filmerna. Ska snart äta frukost och göra mig i ordning för idag ska jag äntligen så träffa min älskade Sara Lee ♥ Har lite ont i halsen men jag hoppas bara att det är tillfälligt. Har verkligen inte tid att bli sjuk igen då min vecka är fullspäckad. Men nu måste jag börja göra i ordning här hemma.
/
I got this super cute palette for Christmas. I can highly recommend it, the pigments are really good. Right now I am watching Tinkerbell on the tv. You never get to old for Disney! That´s really one of the highlights with Christmas, all the movies that they show on tv. Soon time for breakfast and after that I have to make myself read because Sara Lee is coming today ♥ Sadly my throat is hurting a bit but I hope I wont get sick again. I have so much to do this week so I don´t have time to get sick again. But now I need to get ready.

Dela

16 Kommentarer

 1. 26 december, 2017 / 13:43

  Oj, vilken fin palett!

 2. 26 december, 2017 / 13:47

  Men åh vilken underbar palette!!Men gud haha, såg nu att du bor ju i Trollhättan!! Jag bor i Uddevalla och driver även LM Event, http://www.lmevent.se där jag anordnar VIP-mingel, butiksevent mm. Gå med i nätverket så att du inte missar att få inbjudningar 😉 Du tar ju helt fantastiska kort måste jag säga!
  Svar: Ah fast den är verkligen inte komplicerad alls. Se den, så bra!

 3. 26 december, 2017 / 15:39

  Såå fin, håller verkligen med om att alla filmer är en höjdpunkt!!

  • dixiwonderland
   Författare
   26 december, 2017 / 22:44

   Ja 😀 Just nu kollar jag på Twlight, nostalgi <3

 4. 26 december, 2017 / 18:02

  Så fin verkligen 😀 god fortsättning!

 5. 28 december, 2017 / 20:08

  Väldigt fint utvalda färger i paletten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.