12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Fått så många fina kommentarer ifrån er


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Tröja/Liknande här – Kappa/River Island – Mössa/Wos – Väska/Louis Vuitton

Vet ni vad som gör mig glad? Ni! Även om det inte alls är en bra jobbmånad för mig så har jag fått så många fina kommentarer ifrån er och jag sitter här med världens största leende! Jag har ofta funderat över hur min relation till er ser ut, hur ni uppfattar mig och om min personlighet kommer fram på rätt sätt. Det är svårt att få fram en personlighet i bilder och text men när jag får era meddelanden där ni kan känna igen er oavsett om det är magproblem eller att vi ser drogade ut på bilder så känns det som att jag har lyckats.

Ikväll ska jag på bio och se Justice Leauge. Behöver jag ens säga hur freaking excited jag är? Såg Thor för några veckor sedan och den var så löjligt bra att jag saknar ord. I skrivandets stund ser jag Civil War för femte gången. Tröttnar aldrig på Marvel och DC. Längtar något enormt till Black Panther, yumi! Vill även passa på att tipsa er om att ni får 20-50% rabatt på utvalda favoriter i 48 timmar.

Do you know what makes me happy? You! Although it’s not a good month when it comes to work for me, I’ve received so many nice comments from you and I’m sitting here with the world’s biggest smile! I have often think about how my relationship with you guys are, how you perceive me and if my personality comes out in the right way. It’s hard to get a personality in pictures and text, but when I get your messages where you can recognize yourself in whether it’s a stomach problem or that we look druged in pictures, it feels like I’ve been successful.

Tonight I´m going out to see Justice Leauge. Do I even need to say how freaking excited I am? Saw Thor a few weeks ago and it was so amazing that I don´t have words. Now when I´m writing this I´m watching Civil War for the fifth time. I never get tired when it comes to Marvel and DC. Waiting so bad for Black Panther, yumi! Would also like to say that you get 20-50% off selected favorites for 48 hours.
Dela

10 Kommentarer

 1. 17 november, 2017 / 18:49

  Hihi men tack så mycket fina du! <3
  Gillar gillar jacka?

 2. 17 november, 2017 / 22:11

  Ohh rart du skriver <3

 3. 17 november, 2017 / 23:49

  Kommentarerna man får gör verkligen så mycket 🙂 Åh vad roligt med bio! Den där filmen vill jag så gärna se också.

 4. 18 november, 2017 / 10:35

  Åååh, Justice Leauge!!! Vill också.

  • dixiwonderland
   Författare
   18 november, 2017 / 10:47

   Kan säga att det var en ren besvikelse 🙁

 5. 18 november, 2017 / 17:57

  Så tråkigt att du vart besviekn efter bion 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.