2   22
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Exacta – Översättning till fler än 50 språk


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Exacta.nu

Har du hängt med ett tag i mina sociala medier så vet du att det fanns en tid där jag översatte alla mina blogginlägg på engelska. Det fanns också en tid då min sambo textade alla mina youtube klipp men idag finns inget av det kvar. Att texta en youtube video är så fruktansvärt tidskrävande. Det tar så ofantligt många timmar och när man inte tjänar något på det (jag tjänar inga pengar på min youtube kanal) så är det tyvärr inte värt tiden. Att översätta mina blogginlägg det gjorde jag för att min instagram består mest av utländska följare. Och till en början så hade jag min instagram på engelska. Tror jag slutade skriva på engelska för ca 2 år sedan om jag inte minns fel. Jag ville endast satsa på den svenska marknaden och därför började jag endast att skriva på svenska istället.

Om det nu är så att man arbetar i näringslivet, driver en organisation eller förvaltningar och vill nå ut till fler personer så är en hemsida med flera olika språk ett väldigt bra sätt att gå till väga. Exacta kan göra översättningen åt dig.

Genom att erbjuda flera olika språk så öppnar man portarna för att fler personer ska kunna vara med. Är man ny i Sverige så kan man känna en trygghet och gemenskap i att kanske hitta en organisation att få vara delaktig i. Kanske hitta en plats i näringslivet som snabbare gör att man blir en del av det svenska samhället. Men en person som är ny i Sverige kommer inte sätta sig ner och börja googla på svenska. De kommer förmodligen googla på sitt språk och då är det perfekt om det finns hemsidor med flera alternativ till översättningar. Exacta.nu är ett företag som arbetar med att översätta. Det har sitt kontor i Stockholm men har översättare över hela världen. De arbetar endast med näringslivet och organisationer, tyvärr inte för privatpersoner. Varje samarbete är individuellt så Exacta gör sitt bästa för att se till att du får det som just din organisation behöver. Genom att anställa Exacta så kommer du spara otroligt mycket tid jämfört med om du själv hade behövt översätta allt.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.