0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28
1   33
0   27

Estee Lauder Nightwear Plus


Inlägget är reklam för Åhlens.se och innehåller annonslänkar

Som ni kunde se i en av mina tidigare vloggar så beställde jag hem denna nattkärmen från Estree Lauder. Jag har använt deras foundation Double Wear Stay-in-place foundation i snart ett år och jag är riktigt nöjd med den.

Anledningen till varför jag bytte fuktighetskräm var inte för att jag var missnöjd med den jag hade sedan tidigare Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. Den var riktigt bra men då jag har väldigt torr hy så behövde jag rätt mycket av produkten för att verkligen känna att min hy blev återfuktad. Det var då min bestie sa att jag kanske borde testa att använda en nattkräm som dagkräm istället. Jag googlade och läste så himla många olika recensioner. Som jag har sagt tidigare så har jag gett upp billig hudvård efter många års användande. Jag tror verkligen att man får det som man betalar för.

Estree Lauder Nightwear Plus är en uppfriskande, lätt nattcreme som hjälper huden att avgiftas från synliga påverkningar under dagen. Krämen rengör och förfinar hudytan samtidigt som den synligt reducerar porerna. Ger intensiv fukt, förebygger tecken på förtidigt åldrande av huden och gör dem mindre synliga med effektiva antioxidanter. Fungerar lugnande på huden under natten och minimerar irritation som annars kan maximeras under natten.

Jag älskar den. Doftar så otroligt gott. Är dryg vilket gör att en liten mängd räcker för hela ansiktet och halsen. Absorberas snabbt utan att kännas kletig och återfuktar huden på djupet. Detta är min andra produkt som jag testar från märket. Är riktigt sugen på att testa deras Advanced Night Repair Recovery Complex II som tydligen ska vara ett av de bästa serumen på marknaden.

Dela

10 Kommentarer

 1. 3 september, 2019 / 16:27

  Åh, tack för tips 🙂

 2. 3 september, 2019 / 20:22

  Åh den lät spännande! Tack för tipset! 😀 <3

 3. 3 september, 2019 / 20:27

  Känns som en väldigt lyxig förpackning 🙂

 4. 3 september, 2019 / 20:41

  Åh jag älskar att läsa om hudvård, så kul! Själv är jag normal-blandhy och blir oftast fetare i T-zonen! Estee Lauder har jag aldrig testat 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   4 september, 2019 / 10:35

   Älskar de produkterna som jag har ifrån dom 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.