3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Enola Holmes 2

Enola Homes 2

Det är sällan som uppföljaren är lika bra som den första. Men jag måste faktiskt säga att Enola Holmes 2 är lika bra som den första. Mille Bobby Brown slog igenom som Eleven men jag tror att denna unga kvinnan har förtrollat oss alla med sin talang. Hon har en helt otrolig skådis. När jag ser henne som Enola så tänker jag aldrig ”Kolla där är Eleven” och det för mig är ett tecken på en bra skådis.

Enola Homes 2

Filmen är så otroligt välgjord att jag förtrollades in i världen av Enola och Sherlock Holmes och glömde av att jag ens ägde en telefon. Jag älskar att Henry fick en mycket större roll utan att ta över. Fokuset är hela tiden på Enola även om Sherlock finns med på ett hörn eller två. Den visar att kvinnor är starka utan att ha en man vid sin sida utan att det faller platt. Ibland kan jag känna att man vill gå så långt bort som man bara kan ifrån det stereotypiska att det blir löjligt.

Enola Homes 2

Filmen är helt otrolig och när jag såg den så tänkte jag ”Jag hoppas att de aldrig slutar göra dessa filmerna”. Den är spännande, har sina roliga moments och är underhållande från start till slut. Har ni inte sett Enola Holmes filmarna så går ni verkligen miste om något riktigt bra!

Dela

4 Kommentarer

  1. 14 november, 2022 / 11:28

    Åh, tack för tips! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.