6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Endast idag får ni 20% rabatt på nyheter och rea


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Solglasögon / Skjorta / Väska / Väska / Väska / Skjorta / Kjol / Blus
Shorts / Blus / Kjol / Kjol / Kjol / Jeansshorts / Jeansshorts / Väska / Kjol

Endast idag får ni 20% rabatt på nyheter och rea hos Boozt. Jag passade på att beställa hem denna väskan och en eyeliner. Är dock lite osäker på om jag kommer behålla väskan. Min systemkamera måste nämligen få plats då jag har den med mig överallt men vi får hålla tummarna. Allt i kollaget är med i rean och för en gångs skull hade jag mer underdelar än överdelar vilket är väldigt ovanligt. Men jag tyckte dom hade så himla många snygga kjolar och shorts. Trots att jag inte gillar modet från 90-talet så börjar jag förälska mig allt mer i jeanskjolar måste jag erkänna. Ni hittar villkoren genom länken.

Idag är även sista chansen för Nelly kampanj som slutar klockan tio imorgon. Koden white20-se ger er 20% rabatt hos Nakd förutom på rean. Perfekt nu när dom har fått in så himla mycket nya snygga kläder. Yves Rocher har 25% rabatt på all hudvård. Sen några veckor tillbaka så använder jag en ansiktskräm som innehåller solskyddsfaktor. Då jag är halv assyr så får jag väldigt lätt färg men jag tycker det är viktigt att man skyddar sin hy och tar hand om den på bästa sätt. Att man får rynkor av solen är ingen nyhet och därför vill jag vara extra försiktig nu på sommaren. Jag smörjer också alltid in mig med body lotion efter att jag har varit ute i solen för att återfukta huden.  Tänk också på att dricka mycket vatten om nu under sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.