3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Endast denna helgen, 15% rabatt hos Interflora

Innehåller reklamlänkar för Interflora.se
Endast denna helgen, 15% rabatt hos Interflora

Våren närmar sig med stormsteg. Vad kan vara bättre än att sprida lite kärlek och färg i tillvaron? Interflora gör det nu ännu enklare för oss att göra våra nära och kära glada genom att erbjuda en generös 15% rabatt på sina vackra blombud för medlemmar.

Att skicka blommor är ett tidlöst sätt att uttrycka känslor av glädje, kärlek eller uppskattning. Interflora har länge varit en pålitlig partner när det gäller att leverera högkvalitativa blommor. Och skapa minnesvärda ögonblick. Nu blir det ännu mer lockande att överraska någon speciell eller bara lyfta upp stämningen i vardagen med deras fantastiska erbjudande.

Endast denna helgen, 15% rabatt hos Interflora

Först och främst är Interflora kända för sin breda och imponerande samling av blomsterarrangemang. Oavsett om du letar efter en elegant bukett rosor, färgglada tulpaner eller en trendig blandning av säsongens blommor har de något för varje tillfälle. Den extra bonusen med 15% rabatt gör det nu ännu mer frestande att utforska deras sortiment och hitta det perfekta blomsterbudet.

Endast denna helgen, 15% rabatt hos Interflora

Denna rabatt är inte bara en möjlighet att skicka blommor till andra. Varför inte unna dig själv eller ditt hem något vackert? Interflora erbjuder inte bara traditionella blombud utan har även fantastiska alternativ som blommande växter och eleganta blomsterarrangemang i vaser. Detta är dessutom de perfekta tillfället att unna sig själv något som gör dig glad.

Visste ni att ni själva kan bestämma vilket datum ni vill att blommorna ska levereras? Kanske har du en vän som fyller år om 2 veckor? Varför inte passa på att beställa din blombukett redan nu och utnyttja rabattkoden. Bli medlem idag hos Interflora och beställ ditt blombud.

Dela

1 kommentar

  1. 27 januari, 2024 / 14:26

    Tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.