4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

En underbar start på veckan

En underbar start på veckan

Jag har haft en så himla mysig Måndag. När jag vaknade imorse så möblerade jag om lite här hemma. Har haft som en stor tyngd över mig då jag inte har varit nöjd med växternas placering men idag föll allt på plats och det känns så himla skönt. Fick sålt ett par muggar via marketplace så mötte upp den personen på morgonen och i samma veva så träffade jag Sari som var ute på morgonrundan. Nala blev så glad att hon slet sönder flexkopplet och sprang mot mig. Stackars Sari fick en smäll i ögat av flexkopplet och jag tror att vi båda var i chock över att Nala lyckade slita sönder kopplet. Visar hur mycket hon älskar mig, inget kan skilja oss åt haha.

En underbar start på veckan

Som tur var så gick det bra med Sari öga. Jag trängde mig på så det blev både mys med Nala och lilla Alia innan jag skulle hem och filma min växtuppdatering som tog 2,5 timma. Nu behöver jag bara spela in ett intro till den videon så är den redo för redigering. Sen har jag försökt jobba ikapp så gott det går. Körde lite hemmaspa med ansiktsmasker och målade naglarna.

En underbar start på veckan

Är så redo för hösten nu. Imorse när jag gick ut så kändes luften så där krispig som den gör på hösten. Känns galet att jag fyller år om lite mer än en månad. Tiden går så himla fort, alldeles för fort. Men jag ser fram emot de vackra höstfärgerna, att inte behöva svettas ihjäl när jag är ute med hundarna och en massa roliga växter som borde börja trilla in hos växtbutikerna nu när trädgårdssäsongen börjar lida mot sitt slut. Sen har jag lite olika företagsstrategier som jag ska sätta i rullning så det är en rolig tid som väntar.

Detta är de sista bilderna som jag hade kvar från Gotland. Snacka om att det var den bästa jobbresan jag gjort för oh my god va material jag lyckades skapa. Håller fortfarande på att ladda upp bilder på instagram från resan.

En underbar start på veckan
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.