2   32
22   46
79   61
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

En super härlig Tisdag


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens.se & Nelly.com

Morgonen startade med en sväng ute i skogen. Min sambo skulle springa och jag gick och plockade blåbär. Det var så himla mysigt. Lyssnade på Rebecca Stella och Vanessas podd Nu börjar livet. Fick ihop en hel del blåbär men jag ska absolut ge mig ut och plocka mer. Roligt att det finns så mycket blåbär i år jämfört med förra sommaren.

Porslinet finner du här

Sen vid två åkte jag hem till min bestie. Jag lagade köttfärssås och spagetti till oss. Vet att det kanske verkar konstigt att det är jag som lagar mat hemma hos henne men vi har alltid gjort så. Sen tycker jag det är kul att laga mat hemma hos henne då hon har ett så stort kök jämfört med oss. Naturligtvis åt vi på de fina Mateus tallrikarna.

Det blev en hel del mys med katterna. Mosters älsklingar!

När det var dags för efterrätt så satte vi oss ute på verandan. Jag hade tagit med mig lite blåbär som jag plockade på morgonen och det var så himla gott till glassen. Är så avundsjuk på att hon har en så stor veranda plus trädgård. Underbart att bara kunna gå ut och koppla av nu när vädret är så fint. Dock kopplade vi inte av speciellt länge för jag ville rensa i hennes rabatter. Jag älskar att hålla på ute i naturen så när man inte har en egen trädgård då får man pyssla i sin bästis. Hon var väl inte jätte glad över förslaget men när vi väl satte igång så hade vi riktigt kul trots att det tog 45 minuter.

När vi var klara i trädgården så gick vi in och satte oss vid ac:n. Då passade Nova på att mysa med mina flipflop från Tommy Hilfiger haha. Min sambo och Bonzo kom och hämtade mig vid fem. Bonzo fick springa lös i trädgården. De har inget staket runt om men Bonzo är lydig och springer aldrig iväg. Han tyckte att det var jätte kul och det gör mitt mamma hjärta så glad att se honom så lycklig. Väl hemma hade jag så mycket energi så jag både diskade, dammsög och tvättade golvet.

Dela

12 Kommentarer

 1. 23 juli, 2019 / 20:41

  Mysigt att plocka blåbär 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 juli, 2019 / 17:14

   Så länge man slipper insekterna så är det super mysigt 😀

 2. 23 juli, 2019 / 21:38

  Det låter som en bättre tisdag helt klart! 😀 Kram

 3. 24 juli, 2019 / 08:47

  Men åh vad underbart!!! 😀

 4. 24 juli, 2019 / 12:37

  Underbart <3<3

  • dixiwonderland
   Författare
   26 juli, 2019 / 19:00

   Ja! Vill ut igen men det är ju så varmt 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.