1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

En mysig Tisdag med Sari

En mysig Tisdag med Sari

Jag har haft en väldigt bra start på veckan. Idag är jag ledig från gymmet vilket är så himla skönt. Jag körde ben/kondition igår på gymmet. Sen hade jag tre hundpromenader så totalt kom jag upp i nästan 28.000 steg. Det känns i kroppen idag kan jag lova er. Träffade äntligen Sari och Aila igår. Aila har jag inte sett på över 2 månader och herregud va hon växer snabbt nu. Mitt hjärta blev helt varmt för när jag ropade Aila och möttes jag av de största leendet.

En mysig Tisdag med Sari

Igår var även första gången som Sari fick se lägenheten sen vi flyttade in. Hon var ju med mig på lägenhetsvisningen av denna lägenheten då Johan arbetade i Göteborg och inte kunde följa med. Det var då Sari sa till mig att sluta le och ha ett bra pokerface men jag såg ut som ett barn på Julafton. Gick runt och sa hur det skulle se ut när vi flyttade in. Helt galet att jag nu sitter här i vardagsrummet i samma lägenhet och skriver detta! Drömmen som blev sann.

Sari hade även med sig två inflyttningspresenter till oss, dessa kuddarna som jag blev helt kär i när jag var inne på Jysk. Jag la upp dom på stories och hintade att jag ville ha dom i inflyttningspresent. Men jag trodde aldrig att någon skulle köpa dom så de slutade med att jag köpte dom själv. Då blev Sari sur på Johan för hon hade sagt till honom att hon hade köpt dom men han missförstod haha. Så jag fick lämna tillbaka kuddarna och invänta dessa istället. På ett sätt var det dock bra att jag köpte kuddarna själv för det var när jag slängde ner dom i vår första soffa som vi insåg att den verkligen var grå! Vi älskar vår nya soffa och som ni kan se så matchar kuddarna både soffan och mattan perfekt.

Efter jobbet igår så åkte jag och Sari iväg för att leta svamp. Jag hittar aldrig svamp men igår hittade jag fem kantareller och så många har jag aldrig hittat tidigare haha. Sen hittade jag även en del trattisar. Kan ju säga att Sari inte var lika glad som jag när vi åkte hem. Men vi ger inte upp utan ska iväg och leta efter mer någon dag framöver. Jag gjorde en god pasta rätt med kyckling och kantareller till mig och Johan. Recept kommer komma om några dagar. Riktigt gott var det.

En mysig Tisdag med Sari

Jag har en massa jobb framför datorn idag som jag behöver få gjort. Har även tre hundpromenader som väntar men tyvärr så ser inte vädret något vidare ut idag. Hela Augusti har varit hemskt att jobba i för det var varmt med extremt hög luftfuktighet. Man känner sig så ofräsch när man är helt klibbig i flera timmar. Längtar så mycket efter hösten och kylan nu.

Dela

4 Kommentarer

  1. 23 augusti, 2023 / 16:13

    Vad roligt att ni nu bor i lägenheten som vid visningen fick dig att le stort. Grattis!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.