0   3
4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38

En dag som går i ett

En dag som går i ett

Detta ruggiga väder! Det är verkligen inte kul att leva i en konstant grå dimma. Förra vintern var så himla fin. Det var sol nästan varje dag men nu är allt bara grått och blött. Jag startade min dag med min partner in crime Nala. Idag är det exakt en vecka tills hon fyller år och som jag längtar efter att få ta med henne hem och bara mysa. Världens bästa Nala! Fick sällskap av Sari och Aila in till stan då de skulle iväg och jag hade Messi. Han hade en sån energi idag. Svårt att tro att han egentligen är en gammal gubbe. Efter Messi så var det dags för Smilledillen.

En dag som går i ett

Av alla hundarna som jag tar ut så är det bara Messi som har den perfekta promenaden. Den vägen som vi går tar exakt 40 minuter. Vilket betyder att jag hinner bort till nästa vovve i perfekt tid. Tyvärr så har jag haft svårt att hitta lika bra vägar med de andra hundarna. Jag vill helst gå i en cirkel när vi är ute och trots att jag tycker att jag går långt med Smilla så hade vi behövt förlänga vår promenad med ca 5 minuter. Men blir det tid över så brukar jag stanna kvar och antingen busa eller så har vi mysstund.

En dag som går i ett

Väl hemma så värmde jag en matlåda, sminkade mig och så filmade jag två videos. Kan säga att jag inte alls tycker om att filma på vintern. Ljuset är katastrof! Men jag kan tyvärr inte påverka detta. Fick även två nya hundpromenader inbokade denna veckan. Har även julpysslat lite som ni kan se på bilderna och så spelade jag in en reel som jag ska publicera. När jag har skrivit klart detta inlägget så ska jag städa här hemma och sedan börja med maten. 17398 steg visar fitbiten. Igår kom jag upp i över 18000. Det knäppaste är att jag inte ens känner mig trött. Men jag sov väldigt bra inatt så förmodligen därför.

Dela

2 Kommentarer

  1. 30 november, 2022 / 05:34

    Verkligen genomgrått utomhus nu…. Men då får man mysa till det extra extra inomhus!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.