3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

En bra start på veckan

En bra start på veckan och jag vill börja detta inlägget med att skriva att jag mår så mycket bättre nu. Att få tillbaka min sömn har verkligen gjort en sån enorm skillnad i mitt mående. Jag har också sakta börjat förstå att vi har köpt vår drömlägenhet. Idag kom hyresvärden hit för att besikta lägenheten. Vi har ju bott här i 13 år så man förstår ju att lägenheten blir sliten efter så många år och de har aldrig gjort någon typ av renovering här. Senare i veckan får vi besked om de kommer att tapetsera om lägenheten eller inte. Då det är en massa hål i väggarna, fettfläckar och andra fläckar så behöver dom tapetsera om (anser jag). Denna tapeten är ca 20 år gammal. Och om vi ska fylla igen alla hål så kommer det bara se så dumt ut att ha en massa vita prickar i tapeten.

En bra start på veckan
Luna ser så stolt ut på denna bilden. Och så har vi lilla Hugo där jag lyckades fånga hans busiga sida. Han tycker nämligen att det är väldigt kul att ”anfalla” mig om jag fotograferar honom för länge haha.

Jag hade endast Hugo och Luna idag vilket var så skönt. Jag körde två varv runt Spikön så kom upp i 1 mil idag trots få promenader. Idag tänkte jag ta och rensa garderoberna som är det sista kvar. Sen behöver Johan en spark i röven så att han också sätter igång och rensar. Jag har tagit hela lägenheten och båda förråden medan han har bara tagit sitt skrivbord… Imorgon kommer Sandra hit och hämtar en massa grejer som hon har köpt/fått av mig. På Lördag ska vi åka och se vår före detta grannes nya hus. Det ska bli så himla kul och han är så snäll så vi ska få en massa flyttlådor av honom.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.