3   32
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Dyraste julklappen på önskelistan


Detta inlägget är ett annonssamarbete med simkort.com

Jag tror att den dyraste julklappen på önskelistan kommer nog alltid vara en ny telefon för de flesta. Jag hade min Prada i många år tills jag blev tvungen att köpa en ny då alla appar slutade fungera. Att välja en ny telefon var inte svårt. Jag ville inte låsa mig till ett abonnemang då jag vägrar köpa saker som jag inte har råd med. Sen ville jag inte heller ha en dyr telefon utan det viktigaste var att den skulle ta bra bilder samt hänga med i utvecklingen så det inte blev en Prada vol 2. Idag har jag en One+2 (Märket heter One Plus och mobilen är nr 2) men drömtelefonen skulle vara en Samsung 8.

Det är dock inte bara telefonerna som kostar olika, detta gäller även abonnemangen och kontantkorten. Hos Simkort.com kan man jämföra olika abonnemang och kontantkort. Jag älskar hemsidor som finns för att förenkla allt åt oss. Man orkar inte gå in på varje hemsida för att läsa om deras avtal och erbjudanden. Då är det perfekt att det finns hemsidor som Simkort som har samlat de största på ett och samma ställe. Då kan man snabbt och enkelt få den informationen man söker. Det skulle vara roligt att veta vilken operatör ni har och om ni har kontaktkort eller abonnemang?


Detta inlägget är ett annonssamarbete med simkort.com

24 Kommentarer

 1. 9 december, 2017 / 17:26

  Jag har abonnemang mest för att man inte behöver betala en klumpsumma då, så dyrt med mobiler nu för tiden :). Jag har telenor.

  • dixiwonderland
   Författare
   10 december, 2017 / 14:52

   Roligt att alla ger olika svar gällande abonnemang 😀

 2. 9 december, 2017 / 18:00

  Bra tips och stämmer nog att ny mobil är vanligt på folks önskelistor!

 3. 9 december, 2017 / 18:15

  Jag skulle vilja ha en iPhone 8 plus 🙂

 4. 9 december, 2017 / 18:56

  Åh jag visste inte att det fanns Prada telefoner 🙂

 5. 9 december, 2017 / 22:15

  Grymt bra ju!! 🙂 Kram

 6. 9 december, 2017 / 23:37

  Åh ja, samsung 8an är jag sugen på men är superdupernöjd med min samsung 7a som jag köpte förra året och är för snål för att uppgradera redan efter ett år, så den får hänga med ett bra tag till 😉 Jag hade kontantkort länge men idag har jag abonnemang, alltid varit nöjd med tele2.

  • dixiwonderland
   Författare
   10 december, 2017 / 14:47

   Har du 7:an så hade nog en uppgradering varit lite onödigt om den bara är 1 år gammal 😛

 7. 9 december, 2017 / 23:47

  vi har comviq är så bra o en tele vilken man vill

  tack raraste du kramar

  • dixiwonderland
   Författare
   10 december, 2017 / 14:46

   Comviq var det första jag skaffade när jag var liten :p

 8. 10 december, 2017 / 06:54

  Jag har Halebop och abonnemang som jag tycker fungerar perfekt för mig och lagom peng. Dock betalar jag alltid av mobilen direkt för att slippa avbetalningen. Men nu när jag köpte en ny köpte jag den i butik utan bindning så det var skönt 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   10 december, 2017 / 14:45

   Jag betalar också alltid allt direkt för jag vill aldrig äga något på lånade pengar 😛

 9. 10 december, 2017 / 08:09

  Hade verkligen ingen aning om att dom mobilerna ens fanns! Guu vad spännande skriker tekniknörden inom mig, hihi! Kram <33

  • dixiwonderland
   Författare
   10 december, 2017 / 14:44

   Detta var den tredje versionen som dom gjorde. Tyvärr så var den riktigt kass 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.