1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

DIY | Sticka en mössa

Efter att både ha stickat en halsduk och en tröja så var nästa projekt en mössa. Detta var så galet enkelt att den blev klar på bara en timma. Det är så himla roligt att designa och skapa sina egna kläder. Garnet som jag använde till mössan är sånt som blev över när jag gjorde om tröjan.
/
After knitting both a scarf and a sweater it was time for my next project to knit a beanie. This was so simple that I was done after only one hour. It is so much fun to design and create your own clothes. The yarn that I used for the beanie is the same that I used for the sweater.

Och här är resultatet. Den är så freaking cute! Mitt nästa projekt blir att fortsätta med filten som jag håller på med. Ni kanske minns att jag beställde jumbo garn från eBay? Det skulle först bli en tröja men sen insåg jag att jag antagligen skulle svettas sönder så det får bli en filt istället. Jag har dock valt att virka en filt istället för att sticka då jag inte vill ha samma mönster som alla andra. Lovar att lägga upp bilderna när jag är klar med den.
/
And here is the result. It’s so freaking cute! My next project will be to continue with the blanket that I’m doing. You may remember that I ordered the jumbo yarn from eBay? It was suppose to be a sweater but then I realized that I probably would sweat so much in it. So now I´m making a blanket instead. However, I have chosen to crochet a blanket instead of knitting because I don´t want to have the same pattern as everybody else. Promise to post pictures when I’m done with it.

10 Kommentarer

  1. 15 mars, 2017 / 09:58

    Men oh så söt den vart, då duktig du är, du får sticka en tröja och mössa åt tösen i höst sedan =D

  2. 15 mars, 2017 / 10:00

    Åh vad fin och vilken härlig färg!

  3. 15 mars, 2017 / 11:55

    Du är så duktig! Själv tycker jag att sticka är så svårt, men varken det eller att sy är riktigt min grej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.