1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Detta kommer jag njuta lite extra av under 2018

Något som jag verkligen tänker bli bättre på är att njuta. Njuta av de små sakerna som får mig att må bra. Något av det godaste jag vet är jordgubbar doppade i choklad. Om ni inte har testat det så måste ni, det är så himla gott! Det enda man behöver göra är att smälta chokladen över ett vattenbad, doppa jordgubbarna och sedan lägga dom på en tallrik med bakpapper och sedan in i kylen.

 

Detta kommer jag njuta lite extra av under 2018

God mat, det kommer förmodligen inte som någon chock då jag äter ute flera gånger i veckan. Men det hade varit roligt att testa nya ställen och se om man hittar en ny favorit.

Åka på semester. Under sommaren så har jag planerat att jobba mycket med WondersbyDixi men det hade varit så roligt att faktiskt åka iväg på en riktig semester. Chansen att detta händer är minimal men jag tänker njuta av mina lediga dagar.

Min framgång. Det är så enkelt att glömma av vart man startade. Men jag tror det är viktigt att stanna upp och inse hur långt man kommit. Det ger en även motivation till att fortsätta jobba lika hårt.

Investera i mina relationer. Även om jag jobbar mycket så hoppas jag att personerna som jag umgås med mycket med just nu kommer finnas kvar även i slutet av året. Jag känner mig väldigt tacksam över att ha personer i mitt liv som får mig att må bra.

Varje dag som jag får med Bonzo. Nu ska jag försöka skriva detta utan att få tårar i ögonen men Bonzo fyller 13 år nu i vår. Trots sin ålder så är han pigg och glad men det tar jag aldrig för givet. Jag hoppas att vi får många år tillsammans, min lilla älskling ♥

Vad tänker ni njuta lite extra av under 2018?

Dela

26 Kommentarer

 1. 18 februari, 2018 / 09:27

  Åh såg ju hur gott ut som helst!<3

 2. 18 februari, 2018 / 09:49

  men åh så gott det där såg ut!

 3. 18 februari, 2018 / 10:54

  så fint! 2018 ska jag njuta av att vara hemma mycket, att läsa mycket, att äta mycket god mat, min stundande semester i Alperna, att träna och att vara utomhus så mycket jag bara kan!

 4. 18 februari, 2018 / 11:50

  Jordgubbar doppade i choklad är nog bland det godaste som finns 😀 Du har så rätt man ska inte ta tiden med sina vänner (djur vänner) för givet . Våran Dino fyller 12 i år och han är väldigt pigg och glad men man vet aldrig när tiden tar slut så gäller att ta vara på minsta lilla . Tänker även ta vara på tiden med min dotter innan jag går ut i arbete och inte längre har dessa dagar med henne. Så familjen står först på min lista som jag kommer njuta av och sen såklart vänner 🙂

 5. 18 februari, 2018 / 13:00

  Hoppas du får en toppen bra söndag<3

 6. 18 februari, 2018 / 13:50

  Så bra!! Skulle också vilja äta jordgubbar doppade i choklad oftare men blir nästan aldrig för mig 😮 dock tycker jag inte att jordgubbar från andra länder är lika goda så äter helst bara de svenska på sommaren. Ta vara på tiden med sina djur är så viktigt för mig också <3

  • dixiwonderland
   Författare
   19 februari, 2018 / 08:52

   Köpte jordgubbar igår men de smakade ingenting alls 🙁 Så besviken!

 7. 18 februari, 2018 / 13:51

  Men huuur gottt!!!:)

 8. 18 februari, 2018 / 14:11

  Vilket härligt inlägg att läsa!! <3

 9. 18 februari, 2018 / 14:40

  Mycket visa ord! Idag är det så lätt att glömma bort var man började och bara uppskatta hur mycket man åstadkommit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.