5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Detta är verkligen vad jag älskar med mitt jobb


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jag är så lycklig just nu! Detta är verkligen vad jag älskar med mitt jobb. Jag såg dessa körsbärsträden när vi åkte förbi efter att ha handlat så jag var bara tvungen att fotografera. Ofta är träden så himla högt upp men dessa var i den perfekta höjden. Och här kan ni se varför jag älskar att fotografera i kvällssolen. Ljuset är så magiskt!

Klänning/Nakd Boho – Väska/Michael Kors – Sneakers/Nly Shoes

De senaste två dagarna så har det varit fullt upp. I Fredags vaknade jag innan klockan fem på morgonen och 07:20 var jag ute och motionerade i en timma. Hoppade in i duschen för att ta ut Bonzo, sen hem för att ge honom mat, ner i tvättstugan och sen bort för att hämta Ronja. Började kolla på den Danska serien The Rain på Netflix och det rekommenderar jag starkt. Skulle säga att den påminner om olika zombie serier fast utan zombier haha.

Igår körde jag ett träningspass med min sambo och sen åkte vi på kalas för att fira hans morbror. Åt en av de godaste tårtorna jag ätit på länge och det förtjänade jag efter träningspasset. Efter kalaset så åkte jag hem och städade innan vi åkte iväg för att fotografera två outfits och en av dom var denna. Amanda var söt och åkte med så hon hjälpte till att ta lite behind the scene bilder till min instastories.

28 Kommentarer

 1. 6 maj, 2018 / 11:09

  Wow, vilka underbara bilder! <3 Härligt med ett träningspass och en riktigt god tårta! ^^

 2. 6 maj, 2018 / 12:23

  Åh vilka vackra bilder och så himla fin du är! 😀 Kramis

 3. 6 maj, 2018 / 13:41

  Så magiskt vackra bilder! Så fin Du är <3

 4. 6 maj, 2018 / 15:34

  Vilka fina bilder på dig 😀

 5. 6 maj, 2018 / 21:01

  så magiskt fina bilder! 😀

 6. 6 maj, 2018 / 22:37

  Så fina bilder! Kram

 7. 6 maj, 2018 / 23:00

  wow såååå fina bilder!

 8. 7 maj, 2018 / 06:16

  Vilket toppen jobb <3 Hur fin är du inte, strålar ikapp med dom vackra körsbärsträden. Så fint. Var sugen på att fota jag med men dom träden stod i en rondell så inte så lockande att hoppa ut och fota där *haha*
  Hoppas du får en fin start på veckan <3 Måste fråga, hur gör man egentligen för att kunna ha bloggen som jobb? Kramen

  • dixiwonderland
   Författare
   7 maj, 2018 / 09:44

   Vi har så många olika körsbärs träd här i Trollhättan så det finns mycket att fotografera men alltid viktigt att tänka på säkerheten 😉 Jag kan svara på din fråga i ett inlägg som kommer upp senare idag 🙂

 9. 7 maj, 2018 / 07:55

  Håller med, ljuset var helt fantastiskt i dessa bilder! 🙂

 10. 7 maj, 2018 / 15:27

  Riktigt läckra outfits! Så himla kul att se, du har verkligen en ljuv estetik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.