6   29
2   33
3   29
6   26
0   14
0   27
4   37
7   50

Det tog mig många år innan jag hittade min stil


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jag hade många olika stilar innan jag hittade min bekväma bohemiska stil och vad vi har på oss är viktigt. Det är precis som Rachel Zoe säger ”Style is a way to say who you are without having to speak”. Här under har jag listat mina favorit märken.

Det tog mig många år innan jag hittade min stil

 

Boots/Nelly – Leggings/Gina Tricot – Sweater/Zara – Coat/River Island – Bag/By Malene Birger

Wildfox

Man måste mer eller mindre bott under en sten om man inte vet att detta är mitt absoluta favorit märke. Tyvärr är det svårt att få en bra deal då en vanlig t-shirt kostar ca 800 kronor och sen säljs inte märket i Sverige. När England gått ur EU så vet jag inte ens om jag kommer ha råd att få tag på dessa älskade kläder då jag inte bara behöver betala mycket pengar förkläderna i sig. Det kommer tillkomma frakt, moms och tull. Kan säga att jag gråter en hel del över detta men Wildfox har alltid varit en stor favorit för mig. Deras kläder är lekfulla, over size och så galet bekväma.

Free People

Om du är en bohemian lover precis som jag så är detta märket gjort för oss. Många av plaggen är mönstrade, kommer i många härliga färger och som ni kanske gissat så finns det en hel del over size tröjor. Även fast att jag haft ögonen på detta märket i över ett år så har jag fortfarande inte köpt mitt första plagg, mest för att det kostar en hel del pengar. Så typiskt mig att bli förälskad i dyra märken.

By Malene Birger

Jag har tidigare bara haft ögonen på detta märket just för deras väskor men sen deras höstkollektion släpptes i år så har jag blivit kär i alla deras mysiga tröjor. Jag tycker det är väldigt roligt att det finns så himla många bra Skandinaviska mode designers. Än så länge äger jag bara accessoarer från detta märket men det kommer inom kort att förändras. Jag hoppas att jag kommer lyckas fynda nu under julrean. För precis som de två tidigare märkena är detta också dyrt.

River Island

Kappan ni ser på bilderna är ett av mina absoluta favoritplagg och den kommer från River Island. Dom har så mycket fint och det gäller inte bara kläderna utan även skor, väskor och andra accessoarer. Till skillnad från de andra märkena så är detta inte lika dyrt och dom har så många mysiga tröjor.

Ralph Lauren

Raffe är uppdelad i flera olika varumärken precis som Michael Kors och Marc Jacobs så därför får det bli allt då jag alltid hittar olika favoriter i de olika märkena. Är det inte tröjorna, så är det skorna för att inte tala om väskorna. Denna tröjan har jag dreglat efter länge då den ser så mysig ut och sen minskar inte begäret när min favorit Molly Rustas har en.

22 Kommentarer

 1. 8 december, 2016 / 10:46

  Åh roligt att du har hittat din stil. Själv vet jag inte det än 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   9 december, 2016 / 10:06

   Det kommer. Jag var 22 när jag började hitta rätt 🙂

 2. 8 december, 2016 / 13:35

  Härligt när man hittar sin sil och sina favoritmärken 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   9 december, 2016 / 10:05

   Ja men det är en process som ofta tar tid 😛

 3. 8 december, 2016 / 13:54

  River Island har ju verkligen så himla mycket fint!! 😀

 4. 8 december, 2016 / 16:13

  Du är så fin! Älskar din stil!

 5. 8 december, 2016 / 16:15

  Jättekul att läsa om! Älskar också By Malene Birger 🙂 Kram

 6. 8 december, 2016 / 18:01

  det är otroligt fina plagg och ja ens stil säger mycket om en ^^ Själv har jag så många stilar så man ser nog mig som en otroligt rörig människa haha

 7. 10 december, 2016 / 15:26

  Enda gången jag har handlat saker från Wildfox är när jag är utomlands 🙂 Men gillar de plaggen jag har därifrån. Men älskar din stil, den ser så mysig ut 🙂
  Av kläder handlar jag oftast från Monki, Asos, COS, & other stories. Försöker att beställa det mesta från utlandet för att få tag på saker inte alla andra har. Väskor är majoriteten från Marc Jacobs och Kate Spade, men har några från Michael Kors och Ted Baker. Är så glad att vi fick KS till Oslo i november, gör det lite lättare att få tag i hennes saker.

  • dixiwonderland
   Författare
   11 december, 2016 / 09:59

   Kommer bli så sjukt tråkigt nu när England går ur EU och man måste börja betala moms och tull 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.