0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Det har hänt väldigt mycket sen jag bloggade sist

HEJ! Jag vill bara skrika HEEEEJ till er alla för jag saknar er. Jag behövde en liten paus för att inse hur mycket jag älskar allt som har med sociala medier att göra och att jag är så lycklig över att få kalla detta mitt jobb. Det har hänt väldigt mycket sen jag bloggade sist. I Måndags så var det en väldigt stor dag för då fyllde vår älskade Antonia 18 år.
/
HI! I just wanna scream HIIIII to you all because I miss you guys. I needed a break to realize how much I love everything that has to do with social media and that I am so happy that I can call this my work. A lot has been going on since I wrote the last time. This last Monday was a big day because our Antonia turned 18.

Vi åt middag på Butlers och jag kan varmt rekommendera dom. Hamburgarna var så himla goda och sällskapet det bästa. Vi hade en väldigt trevlig kväll tillsammans. Mycket skratt men även tårar. Inte lätt att förstå att miniplutten blivit vuxen.
/
We had dinner at Butlers and I highly recommend it. The burgers were so good and the company was the best. We had a very lovely evening. A lot of laughter and also some tears. Not easy realizing that she is all grown up.

Stort grattis på din stora dag! Älskar dig som om du vore min egna lillasyster ♥
/
A super big happy bday on your big day! I love you like your where my little sister ♥

Dela

6 Kommentarer

 1. 21 september, 2017 / 12:31

  Så kul med firande och vilket mysigt ställe! 😀 Kramis

 2. 21 september, 2017 / 14:30

  Vad mysigt med födelsedags firade 😀 och maten ser riktigt god ut!

 3. 21 september, 2017 / 19:22

  vad gott och mysigt!

  • dixiwonderland
   Författare
   22 september, 2017 / 09:25

   Ja det var en väldigt fin kväll 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.