1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Det första jag tänkte när jag såg denna klänningen var fjäril


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Vit / Lila

Det första jag tänkte när jag såg denna klänningen var fjäril

Ofta tycker jag att många klänningar ser lika dana ut i sina designs men jag har aldrig sett en klänning som ser ut så här. Tycker den var otroligt fin både i bysten och ryggen. Jag skulle nog inte ha denna klänningen till vardags men ska man på dop eller bröllop så är den helt perfekt.

Svart / Vit

Perfekt att byta om till och ha på festen

Jag tror inte att ni blir förvånade över att denna klänningen fångade mitt öga med tanke på hur ofta jag skriver att jag älskar detaljer. Tycker den är helt fantastisk. Om man vill ha två klänningar på sitt bröllop så skulle den vita vara helt perfekt att byta om till och ha på festen.

Vit / Rosa

Dessa två kommer i regnbågens alla färger

Och sist jag var inne och kollade så var det flera av färgerna som var nedsatta i pris. En perfekt vardagsklänning som även funkar för fest. Detta är också en modell som aldrig går ur tiden. Det kommer nya varje år så jag skulle säga att det är ett måste att ha en sån här klänning i sin basgarderob.

Gula / Vit

Gult har blivit en otroligt populär färg detta året

Vilket jag tycker är så himla roligt. Det känns som att det egentligen aldrig har varit en populär färg men i år så hände något. Jag tror att alla de influencers som jag följer har haft gult denna sommaren och det är så snyggt när man är lite gyllenbrun. Men denna vita klänningen blev verkligen kärlek vid första ögonkastet för mig. Den hade verkligen varit helt perfekt att ha nu när det har varit så fruktansvärt varmt ute då den är luftig. Vill man så kan man ju alltid sätta ett snyggt skärp i midjan om man vill ha den mer figurnära.

8 Kommentarer

 1. 19 juli, 2018 / 10:30

  Himla fina klänningar! 🙂

 2. 19 juli, 2018 / 10:38

  Gul är verkligen en så fin sommarfärg tycker jag, skulle jättegärna vilja ha fler plagg i det! 😀

 3. 19 juli, 2018 / 13:30

  Så himla snygga!!!!

 4. 19 juli, 2018 / 14:36

  Åh så himla mycket snyggt!! Jag ska på 30-årsfest imorgon och måste nog springa en runda på stan för att sistaminuten-handla en outfit, min garderob är sååå tråkig just nu 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   20 juli, 2018 / 15:13

   Hoppas att du hittade något riktigt fint 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.