1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Det finns så otroligt många vackra höstbuketter


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jag fick denna vackra buketten för en vecka sedan och den står sig fortfarande lika bra. Om ni är nyfikna på hur jag får mina blombuketter att hålla så himla länge så kan ni läsa om det här. Jag har aldrig tidigare lagt så mycket pengar på blommor som jag gjort detta året men jag tycker helt klart att det är en investering då jag ofta använder dom i mina bilder.
/
I received this beautiful bouquet a week ago and the flowers are still so beautiful. If you’re curious about how to get my flower bouquets to be alive for this long you can read about it here. I have never spent so much money on flowers that I have this year, but I think it’s an investment because I often use them in my pictures.

Det finns så otroligt många vackra höstbuketter och just nu får ni 10% rabatt med koden WINTER10TD. Perfekt om ni vill unna er själva eller om ni vill ge bort. Detta är min favorit bukett. Tycker att färgerna är så otroligt vackra.
/
There are so many beautiful autumn bouquets and right now you get 10% off with the code WINTER10TD. Perfect if you want to get one for yourself or if you want to give one away. This is my favorite bouquet. The colors are so incredibly beautiful.

20 Kommentarer

 1. 7 november, 2017 / 09:22

  Så fina och jag har också en bukett hemma hos mig! 😀 Kramis

 2. 7 november, 2017 / 10:28

  Det är så himla vackert med buketter! Kram

 3. 7 november, 2017 / 12:04

  Jag älskar att ha blommor i lägenheten 🙂 Ger sån härlig känsla, jag brukar också ta hand om blommorna så att dom faktiskt håller 🙂 Har en bukett i vardagsrummet men den sjunger på sista versen haha har dock stått där i snart två veckor så det känns värt

  • dixiwonderland
   Författare
   8 november, 2017 / 09:45

   Tar man hand om dom så håller dom ju i nästan två veckor och då är det verkligen värt pengarna 😀

 4. 7 november, 2017 / 12:28

  Vilken vacker bukett!

 5. 7 november, 2017 / 12:51

  åh vilken fin, älskar färgerna!

 6. 7 november, 2017 / 13:10

  Åh vad fin den var!! 🙂

 7. 7 november, 2017 / 21:50

  Så otroligt fina och fint de hållt sig, ska läsa ditt tips =D, samt jag tycker också man bör köpa blommor ofta, allt blir så mycket finare

  • dixiwonderland
   Författare
   8 november, 2017 / 09:39

   Ja det håller jag verkligen med om 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.