1   25
3   31
3   33
1   41
3   37
4   48
0   28
5   29

Deras sötpommes är de bästa i hela världen

När jag och bestie besökte Göteborg förra veckan så åt vi naturligtvis på The Barn. Det är ett av mina absoluta favoritställen i Göteborg. Är ni i Göteborg så måste ni testa detta! Dock är det nästan ett måste att boka bord. Detta hade inte vi gjort så vi stod utanför i över 1 timma och väntade på att de skulle öppna. Saken är den att jag i mitt snurriga huvud lyckades på något sätt tänka fel. Fråga mig inte hur men när klockan var 16:00 så gick vi dit och när vi står där säger jag att nu öppnar dom om 5 minuter. Vi båda tittar ner på våra fitbits och sedan på varandra och säger “Men neeeeej”. I mitt snurriga huvud lyckades jag få för mig att de skulle öppna 16:30 och inte 17:00 trots att jag visste att de skulle öppna 17:00? Men först i kön var vi och lyckades då få ett bord.

Vår servitris frågade om vi var hungriga för hon hade nämligen sett oss sitta där utanför när hon kom till jobbet. Vi var alltså där innan vissa i personalen haha. Men det är också något jag gillar med The Barn utöver den goda maten. Personalen är alltid så himla trevliga.

Till dryck tog vi deras lemonad som är super god. Och till hamburgare tog vi Svinet. Lönnsirapsbacon, BBQ glaze, picklad rödlök & majjo. Den är så himla god. Dock tyckte jag att de hade snålat med lönnsirapen. Det är som godast när det rinner ner över hela hamburgaren.

Deras sötpommes är de bästa i hela världen! Jag lovar er att ni kommer älska dom. Jag har ätit sötpommes på så många olika restauranger och ingen gör sötpommes som The Barn.

Sen valde jag tryffelmajjo som dipp. Trots att vi hade stått och väntat så länge så orkade ingen av oss äta upp. Det ser inte ut att vara mycket mat men vi hade lätt kunnat dela på en portion och blivit mätta och belåtna. Jag längtar redan tillbaka till nästa gång! Och milkshaken var inte våran. Tyckte den var fin så jag frågade tjejen bredvid om jag fick fotografera den haha.

Dela

14 Kommentarer

 1. 13 augusti, 2019 / 17:59

  Ibland blir det fel med tiden men guuud så gott det ser ut och förstår att det var värt väntan 😉 Kul med restaurangtips i Göteborg! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   15 augusti, 2019 / 10:58

   Ja det var absolut värt väntan 😀

 2. 13 augusti, 2019 / 19:19

  Värt väntan 😉

 3. 13 augusti, 2019 / 22:05

  Men ååååååh vad gott det ser ut!!!!

 4. 14 augusti, 2019 / 08:58

  Åhh verkar ju verkligen suuupergott! Måste besöka det nästa gång jag är i Göteborg 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.