1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Denna veckan har gått fort men fortfarande finns det mycket att göra.

Denna veckan har gått fort. Bilden är från igår när jag och Antonia åt lunch på Thai Sing Bar. Så mysigt♥ Dagen innan det firade jag min älskade vän Ann-Sofie som fyller 25 på Tisdag och dagen innan det var jag med min älskade bästis.

Jag har haft så mycket att göra denna veckan att jag måste jobba nu under helgen. Har ett nytt samarbete som jag förhoppningsvis kan börja med nästa vecka and I´m so freaking excited! Ni kan nog gissa vad det handlar om. Jag längtar så mycket efter sommaren. Tänk att slippa tidspressen som man har nu då vi aldrig har solljus. Det kommer komma en ny video senare idag och då kommer ni förstå vad jag menar med ljuset.


This week has passed so fast. This picture was taken yesterday when I had lunch with Antonia at Thai Sing Bar. So cozy ♥ The day before that I celebrated my dear friend Ann-Sofie how is turning 25 this Tuesday and the day before that I had a wonderful time with my bestie.

I have had so much work this week and I need to work this weekend as well. I have a new collaboration that I hope that I can start work with next week and I´m so freaking excited! Maybe you can guess that´s it about. I can´t wait for summer. It would be wonderful to not be on a time pressure like now because we never have any sunlight. There will be a new video up later today and when you watch it you will understand what I mean with the light.

Dela

18 Kommentarer

 1. 4 februari, 2017 / 09:38

  sv: Jo det är inte ofta man hittar så många plagg till så bra pris 🙂

  Så fin bild på dig <3
  Kul med video. Man har verkligen inte samma stress spela in något när det är ljusare längre, eller man hinner inte ens spela in något om man kommer hem sent och det är redan mörkt.

  • dixiwonderland
   Författare
   4 februari, 2017 / 10:42

   Ljuset är verkligen ett problem 🙁 Jag tycker jag har lyckats rätt okej under vintern men det som är bra med sommaren är att vi kan fota outfits när min sambo kommer hem från jobbet för då är det fortfarande ljuset ute 🙂

 2. 4 februari, 2017 / 10:01

  Ohh vad roligt med nytt samarbete, förstår du är förvänstansfull =D

 3. 4 februari, 2017 / 11:57

  Ååh, blir alltid lite smygglad inuti när jag ser att du skriver på dialekt, haha ^^

  Vad kul att ha n så fullschmäckad vecka och helg 😀 😀

   • 5 februari, 2017 / 18:30

    ”Denna veckan” och ”Detta inlägget” och sådana dubbel bestämd form ^^ Västkustare talar ju så, är så himla rart på något vis – som att höra din röst – när du har det i skriftspråket också <33 (För det är egentligen Den här veckaN eller Denna veckA).

  • dixiwonderland
   Författare
   5 februari, 2017 / 11:07

   Kommer bli magiskt 😀 Längtar så jag spricker xD

 4. 4 februari, 2017 / 13:09

  Fin bild!
  Kul att du fått spendera så mycket tid med vänner..

  • dixiwonderland
   Författare
   5 februari, 2017 / 10:47

   Ja såna veckodagar älskar jag 🙂

 5. 4 februari, 2017 / 13:35

  Vilka underbara bilder du har här på din blogg! =D

 6. 4 februari, 2017 / 18:57

  fina du!!! 😀

 7. 5 februari, 2017 / 18:29

  ”Denna veckan” och ”Detta inlägget” och sådana dubbel bestämd form ^^ Västkustare talar ju så, är så himla rart på något vis – som att höra din röst – när du har det i skriftspråket också <33

  • dixiwonderland
   Författare
   5 februari, 2017 / 18:31

   Menar du att det ska vara ”Den här veckan” ”Det här inlägget” annars? 😛 Sånt tänker jag aldrig på haha. Men jag har en tendens att alltid skriva som jag talar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.