12   24
1   19
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Denna tröjan lyckades jag få tag på


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jag har lämnat sommaren bakom mig och börjat investera i höstkläder. Denna tröjan lyckades jag få tag på innan den sålde slut. Vilket jag är väldigt glad för då den är så himla fin. Jag äger inget i denna färgen men av det jag sett så är denna orange/gula färgen en it färg att ha i sin garderob denna hösten.
/
I have left summer behind and started investing in fall clothes. I was lucky to get this sweater before it sold out. I´m so happy because I don´t have anything like it. From what I´ve seen this is an it color for this fall.

Som ni kan se så kommer den från Vila. Jag har letat på alla sidor som jag vet säljer märket men jag kan inte hitta den. Kanske kommer den att komma in igen. Jag har även lagt mina ögon på en blå polo tröja från Zara och en helt galet fin grå tröja och rosa från Free People. Som ni märker är så börjar min shopping lista fyllas på. Beställde även denna Adidas tröjan som kommer bli perfekt nu till hösten.
/
Like you can see it comes from the brand Vila. I have been looking on all the sites that I know sells the brand but it´s sold out. Maybe they will get it back in stock later. I have also laid my eyes on a blue polo sweater from Zara and a beautiful grey and pink sweater from Free People. As you can see my list is getting bigger. I also ordered this sweater from Adidas that will be perfect for this fall.

16 Kommentarer

 1. 5 augusti, 2017 / 10:04

  åh gud vad fin tröja. älskar färgen! 🙂

 2. 5 augusti, 2017 / 10:17

  Men åh vilken fin tröja!<3

 3. 5 augusti, 2017 / 13:56

  adidas är mitt favoritmärke – och är himla kär i färgen som din vilatröja har! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   6 augusti, 2017 / 10:36

   Ja Adidas har så mycket snygga kläder 😀

 4. 5 augusti, 2017 / 14:50

  Åh vilken fin tröja och jag gillar verkligen färgen! 😀 Kramis

 5. 5 augusti, 2017 / 15:33

  åh låter kul =) fin kofta hälig färg

 6. 5 augusti, 2017 / 22:38

  Ohh den gula färgen är så snygg, och jag har också köpt lite hösrkläder, den där rosa kappan t ex =D

  • dixiwonderland
   Författare
   6 augusti, 2017 / 10:29

   Jag älskar färgen 😀 Kul, höstshopping är den roligaste 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.