3   1
0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32

Denna klänningen är ett av mina bästa köp


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Skor/Tom Tailor – Klänning/Nelly One – Väska/Michael Kors

Denna klänningen är ett av mina bästa köp. Så bekväm och fin. Blev så glad över att min nya väska matchar så bra med mina nya skor från Tom Tailor. Skorna är väldigt bekväma och enkla att gå i. Är så glad att jag köpte dom. I våras så var jag väldigt besviken över modet då jag inte hittade något som jag tyckte om men nu hittar jag så himla många fina klänningar! Jag har inte så mycket sommarkläder då jag aldrig tyckt om denna årstiden men jag känner mig lite som en blomma som blommat ut.


This dress is one of my best buyes ever. So comfy and cute. I was so happy that my new bag went so perfect with my new shoes from Tom Tailor. The shoes are comfy and easy to walk in. I´m very happy that I bought them. Earlier this spring I was so disapointed about the fashion. I could never find anything that I liked but now I find so many beautiful dresses everywhere I look. I don´t have a lot of summer clothes because I never liked summer before but now I feel like a flower that just blossomed out.

Klänning / Klänning / Klänning / Klänning

14 Kommentarer

 1. 22 maj, 2017 / 14:34

  Åh vad fin den var! 🙂

 2. 22 maj, 2017 / 16:11

  Vilken underbar klänning ! 😀

 3. 22 maj, 2017 / 16:20

  Så himla fin! Inte många sommarkläder!? Du får det att se ut som att du endast har en massa såna där slappa och fina sommarklänningar! 😛

  • dixiwonderland
   Författare
   23 maj, 2017 / 09:01

   Haha jag har inte ens 10 klänningar så jag tycker det är lite xD

 4. 22 maj, 2017 / 19:26

  Åh så fin och somrig klänning! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.