79   60
1   26
7   49
3   33
2   23
0   31
0   27
1   25

Den perfekta dagen

Den perfekta dagen. Finns verkligen inget annat sätt att beskriva denna dagen på. Jag hade två härliga promenader med hundarna. Ronja blev så sur på mig när jag sa att det var dags att gå hem. Hon satte sig ner och vägrade kolla på mig. Trodde hon skulle vara helt slut efter promenaden igår men där hade jag fel. Hade gärna gått längre med henne då solen var framme hela dagen idag, men bestie hörde av sig och undrade om hon kunde komma någon timme tidigare så idag fick det bli en kortis.
Idag var det första dagen på över 2 veckor som jag sminkade mig! Det känns alltid så konstigt när man inte har gjort det på ett tag. Kändes dock väldigt bra att känna sig så fräsch igen. Det var inte vilken dag som helst idag. Vi fotograferade årets första outfit och det blev så himla bra vilket resulterade i denna bilden haha. Nöjd tjej! Vi gick även till vårt favorit ställe för att äta lunch. Herregud va vi hade längtat. Jag hade kollat både deras facebook och google för att försäkra mig om att de skulle ha öppet. Det var nästan så att jag grät när vi gick in dit så mycket hade vi saknat det. Man kunde även se på personalen att vi hade varit saknade haha. Nu längtar jag redan till nästa vecka när vi ska tillbaka.
Nu i kväll har jag en del jobb att ta hand om. Jag ska redigera bilderna som vi fotograferade idag samt skriva klart på ett samarbete som jag ska försöka få klart innan veckans slut. Behöver även fotografera bilder till det inlägget men det får jag göra i morgon. Jag inväntar även ett paket som jag hoppas kommer imorgon eller nu senast Fredag. Jag behöver nämligen det som är i paketet för att kunna spela in min Youtube video. Så håll tummarna för mig att paketet kommer nu innan helgen.
Dela

26 Kommentarer

 1. 9 januari, 2019 / 18:23

  Vad roligt att ni och personalen hade saknat varandra 😉
  Jag håller tummarna att du får allt du behöver!
  Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   10 januari, 2019 / 16:47

   Och det hjälpte för jag fick paketet idag 😀

 2. 9 januari, 2019 / 18:29

  Låter som att du haft det underbart! Vad man faktiskt kan sakna att sminka sig ibland, eller det blir liksom ovanligt och man uppskattar att sminka sig mer typ 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   10 januari, 2019 / 16:45

   Jag sminkar mig väldigt sällan så jag tycker alltid att det är kul att piffa upp mig lite 😀

 3. 9 januari, 2019 / 18:36

  Åh så härligt! Och vilken härlig fin bild på dig! 😀

 4. 9 januari, 2019 / 18:53

  Vilken härlig dag du har haft och jättefin du är på bilden! 😀 Kramis

 5. 9 januari, 2019 / 19:33

  Så härligt med en bra dag!! Och ser framemot att se bilderna på outfiten 😀

 6. 9 januari, 2019 / 19:40

  vilket härligt inlägg 🙂

 7. 9 januari, 2019 / 20:50

  Men vilken härlig dag och vilken fin bild på dig! 😍

 8. 9 januari, 2019 / 20:55

  Åh så härligt med promenad med hundarna! Låter som om du haft en härlig dag<3

 9. 10 januari, 2019 / 08:56

  Jag håller tummarna. Skönt att vara på banan igen efter alla lediga dagar!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 januari, 2019 / 16:43

   Jag har ju dock inte varit ledig frivilligt utan sjuk men det känns skönt att kunna arbeta igen 😀

 10. 10 januari, 2019 / 09:41

  Det måste vara roligt att ha någon/några som hjälper en med att fotografera outfits! Jag skulle så gäääärna vilja lägga upp mer foton på kläder och stil – ÄÄÄÄLSKAR kläder och mode och jobbar på Dea Axelssons OCH Glitter. Men när man varken har självutlösare eller någon att ställa upp så blir det baaaaaaara gryniga selfies – hur tråkigt som helst ju.. Men det är roligt att få ta del av dina 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   10 januari, 2019 / 16:43

   Va tråkigt att ingen i din närhet ställer upp :/ Men självutlösare är guld värt. Jag ska köpa en fjärrkontroll så att jag kan börja fotografera mina outfits själv också 🙂

 11. 10 januari, 2019 / 13:32

  Men guuu vad underbart!! Det gör mig verkligen så himla glad att läsa!! STOR KRAM vännen <3

 12. 10 januari, 2019 / 20:12

  vad härligt 😀
  så fin bild!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.