11   23
1   31
5   116
1   80
1   56
31   67
11   75
12   47

Den nya trenden när det kommer till inredning

Den nya trenden när det kommer till inredning och växter är torkade växter. Trender är sällan något som faller mig i smaken men när det kommer till växter då följer jag trender som många andra. Det bästa med torkade växter är att de varar för evigt. Och utbudet är väldigt stort. Det finns mycket att välja på. Jag ville ha en bukett som var tidlös. Något som fungerar oavsett årstid. Kan dock säga att det räcker med en av varje av växterna. Jag fick en över av de som är dubbla på bilden. Får se vad jag gör för projekt med den.
Dela

2 Kommentarer

 1. 24 november, 2019 / 10:31

  Rätt snyggt ändå, även fast jag föredrar pigga & levande växter 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   25 november, 2019 / 16:32

   Det gör jag med men gillar dessa också 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.