0   20
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Den lilla snön som vi fick kommer smälta bort


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Är det bara jag som älskar Måndagar? Det har varit en väldigt lång helg. Förmodligen för att jag inte har jobbat mer än med min Youtube kanal. I normala fall så brukar vi alltid fotografera på helgerna men det gick inte denna helgen. Tanken var att min sambo skulle bytt däck på vår bil i Lördags men på grund av vädret så blev det inte av. När jag vaknade upp på Söndagsmorgonen så var det fullt med snö ute vilket gjorde att vi inte kunde köra vår bil eftersom den fortfarande har sommardäck.

”Den lilla snön som vi fick kommer smälta bort, vilket den alltid gör”

Men då skadar det inte att visa upp en riktigt fin höstoutfit som jag och min bestie fotograferade för några veckor sedan. Kan vi bara uppskatta hur fint höstljuset är när det speglar sig mot lövens färger. Om inte snön slog alla löven till marken så hoppas jag kunna fotografera lite mer höstbilder innan vi går in i vintern. Kan ju inte få snö innan vi har hunnit fira Halloween.

Skor/Duffy – Leggings/Gina Tricot – Tröja/Free People – Halsduk/Pieces – Väska/By Malene Birger

Detta är den perfekta höstoutfiten enligt mig. Varma skor, leggings, en mysig stor tröja och den största halsduken man kan hitta. När vi fotograferade detta så var det fortfarande varmt ute men idag passar denna outfiten perfekt. Jag är smått besatt av stora halsdukar. Så mysigt och värmer riktigt bra när kylan slår till.

Senare ikväll kommer mitt sista inlägg från Varberg. Jag har sparat det bästa till sist så missa inte det. Dock borde jag väl varna er att ni inte ska läsa det inlägget om ni är hungriga haha. Jag saknar det hotellet så himla mycket! Hoppas verkligen att vi kan åka tillbaka dit inom en snar framtid. Men nu är det dags för mig att beta av dagens lista.

13 Kommentarer

 1. 29 oktober, 2018 / 10:44

  Hur mysig ser inte halsduken ut 😍💕 Skönt ändå med en ganska lugn helg 💕

 2. 29 oktober, 2018 / 11:34

  Såå fint! Här ska det spöregna flera dagar i veckan så det var den snön de…

  sv; man rakar dom för att de svettas ihjäl när man rider haha. Tänk dig själv att träna med vinterjacka 😉 När de väl är genomblöt i pälsen tar det också längre tid för den att torka och då tycker jag inte att det är så roligt att släppa ut dom genomblöt i en hage när de exempelvis är 15 minus. Men därför jag bara rakade mina halvt nu för att spara ryggen och rumpan som är de känsligaste delarna, medans det är halsen som blir svettigast när man rider så de får lufthål där 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   30 oktober, 2018 / 08:28

   Det spöregnar här också idag 🙁

 3. 29 oktober, 2018 / 11:41

  Vilken fin outfit och härliga bilder! 😀 Kramis

 4. 29 oktober, 2018 / 11:51

  OMG älskar din halsduk!!

 5. 29 oktober, 2018 / 12:39

  sv; Så roligt att du tycker det 😀 Det är många som undrar det faktiskt, frågan kommer varje gång haha! Men har man en häst som inte rids så mycket eller som inte svettas så mycket är det såklart bäst att låta pälsen vara kvar medans mina pållar är genomblöt efter uppvärmningen med denna päls och då känns det inte så snällt mot dom, samt att tävlingar och sådant är i uppvärmda ridhus vilket blir väldigt jobbigt för dom 🙂

 6. 29 oktober, 2018 / 14:53

  Jättefina bilder! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.