0   16
5   23
1   17
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47

Därför tänkte jag ge er tips på vad som verkligen har hjälpt mig

Jag tror att många av oss förlorar mycket energi nu när hösten kommer. Bristen på solljus påverkar oss väldigt mycket och det är inte ovanligt att man känner sig mer nerstämd än vanligt. Jag har själv inte mått speciellt bra de senaste veckorna och därför tänkte jag ge er tips på vad som verkligen har hjälpt mig att orka ta mig igenom dag för dag. Kanske kan något av dessa tipsen hjälpa dig.
/
I think that many of us loose energy now when it´s getting darker outside. The lack of sunlight effect us a lot and it´s not unusual that we feel down. I myself have not been feeling great some weeks back and that´s why I wanna give you some advice of what you can do to feel better and maybe get through the day. Maybe some of this will help you. Almost everything in this post is about Swedish people that don´t write in English so I will only translate the part that I know that you can look up and understand.

Tv Serier

Wahlgrens Värld: Säsong 2 är i full gång och jag kan inget annat än att le när jag ser denna serien. Jag är nog inte ensam om att önska att jag var en del av denna familjen för dom är så underbara. Är otroligt glad över att det går så bra för serien och jag hoppas att det kommer bli fler säsonger.

Svenska Hollywoodfruar: Detta är den bästa säsongen by far. Älskar familjen Montazami. Någon som minns att hela familjen faktiskt hälsade till mig i deras första youtube video? Isåfall så har du hängt med länge här på bloggen haha. Tycker det är kul att Elena/Natacha är med. Såg faktiskt henne när jag satt i Globen och skulle se Britney Spears för flera år sedan.

Idol: Tror detta kan bli en av de bästa säsongerna än så länge. Min favorit är Chris och även killen som liknar honom som jobbade i en matbutik. Minns tyvärr inte namnet på honom. Av tjejerna så tyckte jag väldigt mycket om den samiska tjejen som tyvärr åkte ut.

Podcast

From the heart – Yoga Girl: Jag älskar att Rachel säger vad hon tycker och tycker det hon säger. Hon är så otroligt ärlig och det är så viktigt i dagens samhälle. Är hon ledsen ja då sitter hon och gråter i sin podd och är hon arg över något då säger hon det rätt ut. Jag beundrar henne otroligt mycket och känner att jag får en enorm styrka av henne. Hennes engelska är flawless och hon har en otroligt härlig röst att lyssna på.
/
I love that Rachel says what´s on her mind. She is so incredibly honest and it´s so important in today’s society. If she is sad she will cry in her podcast and if she is angry with something she will let you know. I admire her so much incredibly and feel that I get an enormous strength of her. Her English is flawless and she has an incredibly lovely voice to listen to.

Therese och Zäta: De fem första avsnitten var hemska… Men sen började dom ta upp ämnen som jag tror många av oss kan relatera till. Det senaste avsnittet när Therese sa ”Enda gången jag backar är när jag tar sats” berörde mig väldigt mycket och gav mig styrka att kämpa på med mitt mående just nu.

Bloggar & Instagram / Bloggers & Instagram

Jonna Jinton: Jag har varit så lycklig över att Jonna har varit så aktiv på sin blogg det senaste för jag har behövt få försvinna in i hennes värld den senaste tiden. Att läsa mycket hjälper mig något otroligt då det gör att jag släpper mina egna tankar. Oavsett vad texterna egentligen handlar om så får det hjärnan att vila och det är viktigt. Speciellt om man kan ta lärdom från det man läst och kanske kan se saker på ett annat sätt.

The Sweetest Thing: Jag har följt Emily i två års tid tror jag och hon får mig alltid så inspirerad. Jag älskar hennes outfits men hon är väldigt aktiv på instagram och även om hon bara pratar om smink så får det mig att må bra för stunden.
/
I have been reading Emilys blog for over two years now and I always get so inspired by her. I love love lover her outfits and she is also very active on her instagram. Even if she is talking about makeup she will make me feel better for a moment.

Youtubers

Therese Lindgren: Jag önskar så att Therese skulle köra igång med en vloggmånad då vloggar är det jag älskar mest när det kommer till Therese. Jag som många andra har följt Therese genom många upp och nergångar. När jag mådde som värst satt jag och såg många av hennes gamla videos när hon mådde som sämst. Kan hon må bättre så kan även jag.

Helen Torsgården: Finns ingen som får mig att må så bra som Helen! Hennes videos har varit så himla viktiga för mig och jag kan inte låta bli att le för jag är så glad för hennes skull. Hon är en så fin person och tjänar verkligen all den lyckan som hon känner just nu.

Carli Bybel: Carli var den första youtubern som jag började följa slaviskt och jag kan inte med ord förklara hur mycket jag tycker om henne. Hon har ett så stort hjärta och sen är hon så otroligt vacker.
/
Carli was the first youtuber I began to follow and I can not explain in words how much I like her. She has such a big heart and then she is so incredibly beautiful.

Dela

22 Kommentarer

 1. 24 september, 2017 / 18:06

  Bra tips!<3

 2. 24 september, 2017 / 18:45

  Så kul inlägg och många nya tips<3

 3. 24 september, 2017 / 19:12

  Vilka dunderhärliga tips 🙂 Jonna Jintons blogg är verkligen makalös.

 4. 24 september, 2017 / 19:48

  Såå bra inlägg, älskar både Idol och Wahlgrens Värld!! 😀

 5. 24 september, 2017 / 19:49

  Så bra tips! Har verkligen känt mig så himla nere dom senaste veckorna sen jag kom hem från semestern 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   25 september, 2017 / 09:26

   Va tråkigt att höra 🙁 Hoppas att några av mina tips kan underlätta din vardag :*

 6. 24 september, 2017 / 20:27

  vilka superbra tips. Tyvärr har ju den hösten den typen av inverkan på än även om det är mysigt. Så sådan här tips är ju grymma!

  • dixiwonderland
   Författare
   25 september, 2017 / 09:26

   Ja det blir ju så när vi aldrig får något solljus 🙁 Jätte tråkigt för det finns inget vackrare än en solig höstdag.

 7. 24 september, 2017 / 20:54

  Bra tips!

 8. 24 september, 2017 / 22:21

  Vilken söt bild!

  • dixiwonderland
   Författare
   25 september, 2017 / 09:25

   Ja han kan inte vara annat än söt 🙂

 9. 25 september, 2017 / 06:31

  Riktigt bra tips för en energilös höst!

 10. 25 september, 2017 / 11:19

  Jättekul inlägg med bra tips!
  sv: Ja det är så enkelt!!:D Och GOTT!

 11. 25 september, 2017 / 13:41

  Jättebra tips! Wahlgrens värld är också en sån otroligt humörhöjare för mig! Samma sak med Pernilla Wahlgrens podcast som hon har med Sofia Wistam.

  • dixiwonderland
   Författare
   26 september, 2017 / 08:58

   Jätte tråkigt att hennes podd inte finns på Spotify längre 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.