1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Dagens Outfit | Unnat mig lite shopping


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Skor/Nly Shoes – Leggings/Gina Tricot – Tröja/Lindex – Väska/Michael Kors

Så himla härligt att man äntligen kan vara ute utan jacka! Jag har för en gångs skull unnat mig lite shopping. Beställde hem denna blusen som jag har berättat om tidigare och så köpte jag denna kjolen. Jag är så redo för att lägga mina leggings på hyllan och gå runt i fina kjolar och klänningar.

Sen längtar jag så enormt mycket efter grönskan. Jag älskar att fota ute i naturen men det är inte lika kul när träden är helt nakna. Men nu är det inte långt kvar tills knopparna slår ut och då kommer jag fotografera som aldrig förr.


I love that we can finally go out without a jacket and not get cold! I wanted to celebrate this amazing weather with some shopping. I got this blouse as I´ve told you before and I also got this skirt. I am so ready to put down my leggings and walk around in cute skirts and dresses.

I long so enormously much after seeing the trees getting their leafs back. I love to shoot outdoors but it’s not so fun when the trees are completely bare. But now it is not long until they are green again and then I shoot like never before.

Väska / Topp / Blus / Bh

12 Kommentarer

 1. 29 mars, 2017 / 10:54

  Så fin outfit du har på dig, och så snygg både kjolen och blusen, mycket fint. ja nu vill man ta fram lite vårigare kläder

  Tack snälla <3

 2. 29 mars, 2017 / 14:31

  Härligt! Shopping är aldrig fel! Kram

 3. 29 mars, 2017 / 14:53

  Så mysig outfit! 🙂 Och kul med lite shopping! sv: Vad kul att du tycker det, berättar gärna mer om jordenrunt-resan i ett inlägg 🙂 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   30 mars, 2017 / 09:09

   Ja det var på tiden att jag unnade mig lite nytt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.