1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Dagens Outfit | Otroligt många timmar varje dag


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Boots/Timeless – Leggings/Gina Tricot – Tröja/FAV – Kappa/Ellos – Väska/Louis Vuitton
Igår blev jag så himla ledsen. Jag lägger ner så otroligt många timmar varje dag på mina sociala medier och jag tar mitt jobb väldigt seriöst. Jag skulle aldrig lägga upp bilder i dålig kvalité och jag lägger ner enormt mycket tid på mina texter. Varje lite del av mina inlägg är uttänkt och inget sker åt slumpen. Därför blir jag ledsen när jag får en kommentar som ifrågasätter något av detta. Jag har inte flera tusen läsare men de läsarna jag har är otroligt lojala. Fler av er har läst min blogg i många år och det känns fruktansvärt tråkigt att fokuset ibland ligger väldigt mycket i siffrorna istället för kvalitén på inlägget eller hur aktiva läsarna är.

Jag är så stolt över hur min blogg ser ut idag och glad över att få jobba med några av de största företagen i Sverige. Men framför allt så är jag enormt tacksam över att ha så lojala läsare som jag faktiskt har. Ni har fått se hur bloggen utvecklats genom åren och ni har alltid funnits där och gett mig stöd när jag behövt det som mest. Jag blir lika glad varje gång jag träffar någon av er ute på stan. Ni får mig att le resten av dagen för ni är så himla fina allihop. Jag bryr mig inte om siffror och har aldrig gjort det. Jag tycker att kvalitén på det jag skapar är det som ska ha betydelse och när jag får mer kommentarer än flera av de största bloggarna i Sverige så säger en hel del om mig och mina läsare.


Yesterday I was so sad. I put so incredibly many hours every day on my social media and I take my job very seriously. I would never put up pictures of poor quality and I spend a huge amount of time on my lyrics. Every little part of my posts are thought out and nothing happens to chance. Therefore I get sad when I get a comment questioning any of this. I don´t have thousands of readers but the readers that I do have is incredibly loyal. Many of you have read my blog for years and it’s terribly sad that sometimes the focus is very much in the numbers instead of the quality of the post or how active the readers are.

I am so proud of how my blog looks today and pleased to be working with some of the largest companies in Sweden. But above all, I am enormously grateful to have such loyal readers that I actually have. You have seen how the blog evolved through the years and you have always been there and given me support when I needed it most. I get so excited every time I see any of you out on the town. You make me smile the rest of the day because you’re so damn cute. I don´t care about numbers and have never done. I think that the quality of what I create is what´s important and when I get more comments than several of the biggest blogs in Sweden, it says a lot about me and my readers.

12 Kommentarer

 1. Sofia
  24 mars, 2017 / 08:48

  Jag tycker de är så himla coolt av dig att verkligen satsa på dina social medier och verkligen fokusera på kvalité och stt få lojala läsare istället för att fokusera på antalet genom att ha reklam i varje inlägg. Fortsätt så som du gör för din blogg ör grym!!

 2. 24 mars, 2017 / 09:43

  Det är så sant, statistiken är eg inte ens visentlig, fast ja man är allt in där och kikar bara för man kan, men kommentarer är ju roligare än en siffra

  Så fin du är i den nya kappan, =D

  Länka precis till dig i senaste inlägget

 3. 24 mars, 2017 / 09:46

  Din blogg är kalasfin! Kram

 4. 24 mars, 2017 / 10:06

  Vad tråkigt att höra att du fick en sådan dum kommentar och det är verkligen onödigt. Din blogg är så grym och vilken snygg outfit! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   25 mars, 2017 / 12:50

   Tyvärr är det så vissa fungerar men man får helt enkelt försöka lägga det bakom sig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.