4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

Dagens Outfit | Någon mer som minns Jeffrey Campbell


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Skor/Jeffrey Campbell – Leggings/Gina Tricot – Tröja/FAV – Väska/Louis Vuitton
Nostalgi outfit fer sure. Någon mer som minns Jeffrey Campbell hypen när denna modellen på deras skor lanserades? Jag betalade väldigt mycket pengar för dessa klackarna men jag måste säga att dom är så otroligt bekväma och fortfarande lika snygga! Dom piffar upp en väldigt enkel outfit. Tröjan är en av mina mest använda tröjor någonsin. Jag köpte den för fyra år sedan men jag älskar den fortfarande lika mycket.

Idag har jag haft en lugn dag. Dock blev det lite stressigt när jag skulle till mödravårdscentralen för att förnya min p-piller då jag insåg att plånboken var inlåst i bilen och jag hade inte nyckeln till garaget. Det var min första gång som jag skulle dit och förnya då jag tidigare alltid gått till umo. Smsade min sambos mamma för att fråga henne ifall man behövde betala för besöket men som tur var så behövde man inte det. Som vissa av er vet så kämpade jag väldigt mycket under 2016 med att klara av att gå ut ensam. Idag var första gången på väldigt länge som jag fick tillbaka den där jobbiga känslan. Ibland när vi ska handla mat så brukar jag gå in själv medan Johan gör annat just för att öva på såna saker men besöket gick bra. Dom är så himla trevliga på mödravårdscentralen här i Trollhättan och jag känner mig alltid trygg när jag är där. Dock rann svetten när jag var på väg hem. Antagligen för att allt släppte. Nu ska jag börja med maten så att den är klar när Johan kommer hem från jobbet.


Nostalgia outfit fer sure. Do you guys remember the hype of these Jeffrey Campbell heels when they launched? I paid a lot of money for these heels, but I must say that they are so incredibly comfortable and still as good looking! They bring life to a very simple outfit. The sweater is one of my most used ever. I bought it four years ago but I still love it just as much.

Today I had a quiet day. However it became a bit stressful when I was going to the antenatal clinic to renew my contraceptive when I realized that my wallet was locked in the car and I did not have the key to the garage. It was my first time going there so I texted my partner’s mother to ask her if you had to pay for the visit but luckily it was free. As some of you know I worked a lot in 2016 to be able to go out alone. Today was the first time in a long time that I got back that feeling. Sometimes when we buy food I go in to the supermarket by myself just to work on myself while Johan doing other things. They are so amazingly nice prenatal here in Trollhättan and I always feel safe when I am there. However, the sweat was all over me when I was on my way home. Probably because everything released. Now I´m gonna start making dinner so that everything will be done when Johan comes home.

Blus / Jacka / Shorts / Väska

Dela

18 Kommentarer

 1. 27 mars, 2017 / 18:57

  Åh de minns jag verkligen, ville verkligen ha såna. Gaaalet snygga ??

 2. 27 mars, 2017 / 19:32

  Så fin du är 🙂 Önskar jag hade tålamod att gå i så höga klackar haha :p

  • dixiwonderland
   Författare
   28 mars, 2017 / 07:34

   Jag har bott i sneakers for so long men nu älskar jag att gå runt i klackar igen 😀

 3. 27 mars, 2017 / 20:02

  Vad bra där då att du utmanar dig själv, och förstår då att det kom lite känslor igen, för det är ju så otippat då de blir sådär, skönt att man inte behövde betala då, löse de sig med nyckeln till garage då?

  Så fin oufit

  • dixiwonderland
   Författare
   28 mars, 2017 / 07:33

   Ja det gjorde det. Min sambo hade den nyckeln och han var ju på jobbet ;D

 4. 27 mars, 2017 / 20:02

  Dom skorna ser man inte ofta av längre men dom är verkligen ursnygga! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   28 mars, 2017 / 07:33

   Haha nej jag har inte sett dom på flera år 😛

 5. 27 mars, 2017 / 21:56

  Kommer ihåg att jag så gärna ville ha sådana där skor, men köpte aldrig ett par, men dom är så snygga 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   28 mars, 2017 / 07:33

   Jag köpte två JC men jag sålde ena paret 😛

 6. 28 mars, 2017 / 07:37

  Jag får ofta känsla av att jag ska klappa ihop och dö när jag går ute ensam. Särskilt en specifik ICA butik och ibland på väg till jobbet. Så hemskt!

  Angående blommor så lär det dröja här i Umeå…men der är nog inte så konstigt – det är ju troots allt längre från Umeå till Trollhättan än från Trollhättan till Berlin >.<

  • dixiwonderland
   Författare
   29 mars, 2017 / 10:27

   usch va jobbigt för dig att du känner så 🙁 Jag har ju märkt att desto mer jag utmanar mig själv desto bättre mår jag 🙂 Kämpa på <3

 7. 28 mars, 2017 / 07:53

  åh, älskar skorna!! superfina:)
  hela outfiten med såklart
  xoxo

 8. 28 mars, 2017 / 08:50

  Supersnygga skor! Jag orkar dock inte gå i så höga klackar längre, får så ont i fötterna, haha 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   29 mars, 2017 / 10:26

   Du kanske väljer fel klackar? Börja med en 5-6 cm kilklack och jobba dig uppåt 🙂

 9. 28 mars, 2017 / 09:02

  snyggt! 😀 men vilka skor 😮

  • dixiwonderland
   Författare
   29 mars, 2017 / 10:26

   Jag älskar dom 😀 Mina andra JC var betydligt värre då dom inte hade någon klack vid hälen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.