3   1
0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32

Dagens Outfit | Min morgonrutin


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Boots/Nly Shoes – Leggings/Gina Tricot – Tröja/Asos – Kappa/River Island – Väska/Michael Kors
Jag sitter och gör min morgonrutin just nu. När man har ett system som fungerar då ska man behålla det. Jag har ungefär en timma kvar innan jag måste dra på mig träningskläderna.

Jag har alla tre hundarna denna morgonen men eftersom att Ronja är här i flera timmar under dagarna så ska hon få hänga med bort till Melker. Jag räknar med att jag kommer vara ute och gå i 2 timmar ungefär. Nu när vädret inte är på topp så lockar verkligen bussen men jag tänkte lyssna på senaste avsnittet av Therse och Zätas senaste poddavsnitt. Ni kanske minns att jag dissade deras podd? Naturligtvis blev den mycket bättre efter att jag hade gjort det. Avsnitt 6 och 7 har varit bra jämfört med de 5 första men jag tror att är man ny på något så kan man inte vara grym direkt. Men nu ska jag fortsätta med min morgonrutin innan det är dags att gå ut i stormen. Och om någon undrar varför jag tar Ronja på långa promenader och inte Bonzo så är det för att han har artros och får inte gå långa promenader.


I´m sitting here and having my morning ritual. When you have a system that works for you, you keep it. I have around one hour before I need to put on my wor out clothes.

I have all three dogs this morning and Ronja is spending a few hours here every day now so I´m gonna take her with me to Melker. I think that it will take about 2 hours. Now when the weather is really bad I would want to take the bus but I´m gonna listen to the lastest pod episode of Therese and Zäta. I didn´t like the 5 first episodes but now I think that they have a flow. I love walking and listen to podcast at the same time. It makes it more fun. But now I need to continue with my morning ritual. And if somebody is wondering why I take Ronja with me and not Bonzo it´s because he has arthritis so he can´t walk long distance. 

Klänning / Klänning / Byxor / Tröja

Dela

16 Kommentarer

 1. 22 mars, 2017 / 09:46

  men så snyggt, älskar de rosa byxorna! 🙂

 2. 22 mars, 2017 / 09:57

  Skönt att kunna ta en av dem på långpromenad då, samt ja Bellman kunde inte heller gå långpromenader de två senaste åren, annars innan dess kunde man gå typ 2h med honom också energin tog ju aldrig slut på honom =D

  • dixiwonderland
   Författare
   23 mars, 2017 / 08:58

   Jaa Ronja är bara 5 år så hon kommer nog kunna hänga med på långpromenader ett bra tag till 🙂

 3. 22 mars, 2017 / 13:13

  Vad fint 🙂

 4. 22 mars, 2017 / 17:07

  Åh vad härligt det låter med lite lugn och promenad! 🙂 Hoppas du har haft en fin dag och fortsätt njuta av din lugna vecka fina du!

  • dixiwonderland
   Författare
   23 mars, 2017 / 08:57

   Haha lugn är nog inte det ordet jag skulle använda xD Blir en stressig vecka iaf! Men man ska inte klaga. Hellre att man har mycket att göra än inget alls 😛

 5. 22 mars, 2017 / 22:42

  Så härlig kappa! 🙂

 6. 23 mars, 2017 / 06:50

  jag har aldrig fastnat för NÅGON podd hittills… kanske måste tvinga mig igenom några avsnitt…

  • dixiwonderland
   Författare
   23 mars, 2017 / 08:55

   Ja testa deras för som sagt se senaste avsnitten har varit bra! Dom pratar om viktiga ämnen som man kan relatera till 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.