3   18
0   36
0   23
2   23
2   25
0   31
0   35
0   25

Dagens Outfit


Inlägget är reklam för Nelly.com och innehåller annonslänkar

Linne/Asos – Kjol/H&M – Väska/Michael Kors – Skor/Cafe Noir

Det var länge sedan som jag la upp en riktig outfit. Ofta brukar jag skippa att visa er mina skor, vet inte om någon har noterat detta? Men vi passade som sagt på att fotografera de dagarna som vi hade bra väder. Att ha linne är väldigt ovanligt för att vara mig. Jag har i stort sett aldrig det. Men detta linnet är så himla fint och bekvämt. Kjolen älskar jag men den är faktiskt för liten. Dock verkar det funka att vika in kanterna så att de inte sticker ut. Hittade en liknande kjol (20% rabatt) här ifall ni skulle vara intresserade.
Väskan köpte jag förra året tror jag och jag är så himla glad att jag gjorde det. Tycker den passar så bra till många av mina sommarplagg. Färgen är perfekt men tycker ni inte om alla krussidullerna så hade nog denna väskan passat er mer. Samma färg men mer stilren. Och ett par snygga boots nu i höst är ett måste. Jag är inte mycket för sommarskor men boots är min drog. Jag hittade dessa bootsen som är skit snygga och just nu på rea med 60% rabatt!
Dela

8 Kommentarer

  1. 29 augusti, 2019 / 21:49

    Så fin du är! 😍

  2. 30 september, 2019 / 09:05

    Sååå himla söt outfit!!!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.