1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Chantelle


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Igår fick jag hem min nya bh från Chantelle. Jag hade en sen tidigare som jag älskade så sjukt mycket men den gick sönder. De senaste veckorna har jag fått använda mina bh:ar från H&M och det går inte att jämföra kvalitén. Jag sa till mig själv att om min nya bh från Chantelle satt skönt så kommer jag aldrig mer köpa en billig bh och den sitter perfekt!
/
Yesterday I got my new bra from Chantelle. I had one before that I loved so much but sadly it broke. The last weeks I have been using some from H&M but you can´t compare the both. I said to myself that if my new bra from Chantelle would be just as nice as the first one I will never buy cheap bras again and guess what, it fits amazing!

 

Svart / Vit / Röd / Beige

Min nya bh kostade 684 kronor. Det är väldigt mycket pengar men jag lovar er att det är så värt priset. Först trodde jag att man betalade för märket men detta är verkligen bh:ar med kvalité och otroligt bra passform. Nu blir det att investera i bra underkläder som får mig att må bra.
/
I paid 684 sek for my bra. I know that it´s a lot of money but I promise you that it´s worth it. First i thought that I only paid for the brand but you really get quality and great fit. Now I will start investing in underwears that makes me feel good.

12 Kommentarer

 1. Mia
  18 juni, 2017 / 12:47

  Change.com har OFTA 40-50% på allting (tror dom kanske är påväg mot en konkurs), där kan du fynda riktigt bra behåar av bra kvalité. Bli medlem först bara.
  Jag har stora bröst och kan bara köpa bhåar hos Change, och jag är överlycklig över att inte behöva betala 800-900 för en, som jag fick göra förut.
  Det är ganska urplockat på hemsidan nu, men det är för att dom har haft 50% på allt i över en vecka nu. Bli medlem och kolla in rean såfort du fått mejl om den, jag fick hem 5 st nya förra veckan och älskar dom. 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   19 juni, 2017 / 09:37

   Blir alltid lika glad när ni tipsar om hemsdior, tack 😀

 2. 18 juni, 2017 / 13:39

  Ja men tuttsen ska ju må bra så värt att kosta på

 3. 18 juni, 2017 / 14:05

  Så bra att du blev så nöjd 🙂
  Ja tycker faktiskt att typ 700 kr för en bh e rätt mycket :/

  • dixiwonderland
   Författare
   19 juni, 2017 / 09:36

   Ja det är mycket pengar det håller jag med om men du får riktigt bra underkläder för dom pengarna. I mitt fall så är det verkligen värt det 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   19 juni, 2017 / 09:14

   Jag kan säga att den har inte riktigt det utseendet som jag tycker om men jag var desperat efter att ha något skönt så då fick det bli den 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.