1   20
0   23
1   30
5   24
0   17
1   19
1   32
3   33

Caia Cosmetics Blush Sticks i 3 nya färger

Innehåller reklamlänkar för Caiacosmetics.se

Nu ikväll lanserade Caia Cosmetics tre nya färger på sina blush sticks. Jag ska vara helt ärlig med att jag inte alls hänger med i alla produktsläpp som de gör. Jag hade ingen aning om att dessa fanns sedan innan. Men jag måste säga att jag är riktigt sugen på att beställa hem lite färger för de ser helt magiska ut.

Caia Cosmetics Blush Sticks i 3 nya färger

De tre nya färgerna är Legally Blonde, Dusty Rose och Soft Burgundy. Jag måste säga att jag älskar alla tre färgerna. Jag fick två blush i min julkalender från Caia. Båda två är otroligt pigmenterade och det verkar som att dessa har minst lika bra pigmentering. Blush är ett måste för mig när jag sminkar mig. Det gör ansiktet så mycket mer levande. Har ni testat någon av dessa och om inte, vilken är ni sugen på?

2 Kommentarer

 1. 28 mars, 2024 / 08:08

  Jag beställde den som heter leagelly Blonde. Vart sugen då jag inte får till det snyggt med torr rouge just nu så tänkte detta kanske är det jsg ska ha. Nä visste inte heller att de släpper så mycket nytt. Jag tror jag sett några stift som är som någon mer täckande foundation de tipsat mycket om.

  Perfekt att fått två i julkalendern då har du ju testat deras blush redan. Ja jag vill också ha rouge, man ser piggare ut.

  Spännande att testa den nör den kommer.

  • dixiwonderland
   Författare
   29 mars, 2024 / 09:00

   Hoppas att du blir nöjd med Leagelly Blonde 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.