12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Bokat biljetter till Marvels Infinity War

Startade dagen med att skicka tillbaka ett paket och bokat biljetter till Marvels Infinity War. Som jag har längtat! Vi hade redan bestämt dag i vårt gäng så det var upp till mig att boka. Jag har ett kontrollbehov men sen vet jag av erfarenhet att det alltid blir bäst när jag bokar. Så nu har vi bokat de bästa platserna samt att jag bokade Pinchos innan. Kommer bli en riktigt grym kväll och jag är så glad att vi alla kunde hitta en dag och ses på då Victor bor i Karlstad och alla studerar/jobbar på olika tider.

Fram tills nu har jag de senaste tre timmarna ägnat mig åt att packa ner alla vinterkläderna och ta fram vårkläderna. Även vinterjackorna har packats ner. Förr tyckte jag att detta var roligt men nu är det ett hat moment för det finns inte tillräckligt med plats. Det är första gången som jag får lägga kläder i en flyttlåda och ha den i källaren.

Jag insåg också att min sommargarderob är nästan helt obefintlig. Nu började jag gilla sommaren förra året så det är inte speciellt konstigt men jag hoppas att jag denna sommaren kan bygga upp en bra grund. Framför allt så behöver jag mer byxor, kjolar, blusar och kanske någon snygg vårjacka. I och med sorteringen så blev det två stora kassar fulla med kläder som ska doneras till Röda Korset. Jag är så himla trött på att hålla på med att sälja kläder online. Känns bättre att ge bort dom till Röda Korset och veta att kläderna kommer se till att människor som behöver hjälp får det.

Mycket av det som ska doneras är kläder som jag köpte innan jag fann min stil. Kläder jag idag aldrig skulle ta på mig och nu har dom samlat damm i så många år så jag hoppas att dom kommer bli glada för alla kassarna som vi ska lämna in. Min sambo har gått ner 22 kg så han har också en massa kläder som vi ska donera.

22 Kommentarer

 1. 10 april, 2018 / 18:03

  Åh så skoj att ha en sån kul kväll att se fram emot 🙂 Och du det där med garderoben, fyfasen vad det är trist men jag rensar jämt och har aldrig kläder att ha på mig! 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   11 april, 2018 / 08:36

   Jag tror vi rensar mycket för att vi bor så litet. Men jag är så trött på att göra mig av med kläder som jag tycker om bara för att vi inte har plats. Tänker inte göra det något mer. En vacker dag kommer vi att flytta! Och jag vill ha mina kläder 🙂

 2. 10 april, 2018 / 19:42

  Åh, vill såå gärna se Infinity War 😀

 3. 10 april, 2018 / 20:34

  Så roligt 😀 och så härligt att ta fram vårkläderna!

 4. 10 april, 2018 / 20:44

  När jag ser dina bilder på din garderob blir jag alldeles kär! Vilka plagg du har! Jag vill ha allt. Jag har i stort sett bara svarta kläder för att jag känner mig mest bekväm i det. Men när jag ser dina blir jag så sugen på mer färg, små blommor och pastell.

  • dixiwonderland
   Författare
   11 april, 2018 / 08:34

   Åhh va glad jag blir av din kommentar 😀 Jag äger nästan inget svart alls xD Trivs inte alls i det.

 5. 10 april, 2018 / 21:01

  Fint av er att donera! Ska också rensa ut och göra de! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   11 april, 2018 / 08:33

   Jag läste att för varje såld klänning så doneras pengar till en person som behöver hjälp. Tyckte det var så himla fint och då slipper jag alla jobbiga människor på Tradera 😛

 6. 10 april, 2018 / 22:22

  Hoppas också att man ska gilla sommaren än mera iår. Så fina klädern och vårgarderob. Samt bra gjort och gått ner 22kg

  • dixiwonderland
   Författare
   11 april, 2018 / 08:33

   Vi får hoppas att det blir varmt i sommar så att man också kan använda alla fina sommarkläder 🙂

 7. 10 april, 2018 / 22:41

  heja din sambo . va skoj o då får han nytt

  du har så fina kläder alltid tycker ja o fina klänningar alltid
  kram på dej

 8. 11 april, 2018 / 06:05

  Åh så mycket härliga plagg och färger 🙂

 9. 11 april, 2018 / 06:53

  God morgon <3 Hur gick det med fotandet av krokusar igår?
  Men wow vad snyggt du har i din garderob 🙂 Där ser jag massor av snygga plagg. Du har bra smak <3 Hoppas du får en skön dag, hoppas på sol idag igen 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   11 april, 2018 / 08:31

   Det gick bra 😀 La upp två bilder på wondersbydixi på instagram 🙂 Tack :*

 10. 11 april, 2018 / 08:21

  Så underbart att äntligen kunna plocka bort vinterkläderna, wieeee! Måste också ta tag i och göra det =) Stor kram finaste <33

  • dixiwonderland
   Författare
   11 april, 2018 / 08:31

   Det blåser fortfarande kallt ute men då får man bara dra på sig en tjockare tröja 😉

 11. 19 april, 2018 / 11:52

  Alltså det där rosa med spets som hänger i din garderob vad är det?😍 Ser ju så fint ut! Can’t wait tills man får börja använda alla sommarkläder😍

  • dixiwonderland
   Författare
   20 april, 2018 / 14:12

   Det är en klänning 🙂 Köpte den i höstas så den finns tyvärr inte att köpa längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.