1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Bloggen ska bestå av en massa outfit bilder


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Skor/Cafe Noir – Klänning/FarinaforNakd – Cardigan/Zara – Väska/Michael Kors
En outfit som vi fotograferade förra helgen om jag inte minns fel. Väldigt roligt att hitta nya platser att fotografera på och väldigt kul att kunna leverera så mycket outfits. Även om jag driver en livsstilsblogg så har jag alltid velat att bloggen ska bestå av en massa outfit bilder.

Ny vecka idag och jag hoppas att den kommer bli betydligt bättre än förra. Känner mig lite huller om buller då jag hoppas så mycket på att få komma på en jobbintervju. Jag som hatar att prata i telefon ringde till och med upp platschefen för att visa framfötterna något jag aldrig gjort tidigare. För mig är detta en väldigt stor förändring men en förändring som jag verkligen vill ska ske så jag kan bara hoppas att någon vill ge mig chansen. Är lite rädd att ingen ska våga satsa på mig för att jag varit egenanställd så himla länge. Hoppas verkligen att dom kan se fördelarna i det hela. Att jag är väldigt driven, har hög arbetsmoral och noggrann i mitt arbete.


An outfit we shoot last weekend if I remember correctly. So much fun to try out new places to photograph and I am so happy that I have been posting so many outfits here. Even if I have an lifestyle blog I have always wanted the blog to be full of outfit pictures. 

New week and I hope this one will be better than the last one. My feelings are all over the place because I really want to go to an job interview. I hate talking on the phone but I called the site manager to show how much I want the job something that I have never done before. For me this is a very big change that I really want to happen. I hope that somebody wants to give me this chance. I´m a little afraid that nobody will dare to bet on me because I have been self employed for such a long time. I really hope they can see the benefits that I am very driven, have a high level of work ethic and very focus on my work.

Dela

28 Kommentarer

 1. 4 september, 2017 / 11:46

  Fin du är!

 2. 4 september, 2017 / 12:20

  Vad spännande och hoppas verkligen att du får jobbet! Kramis

 3. 4 september, 2017 / 13:55

  Dessa bilderna är såååå fina på dig! Kram

 4. 4 september, 2017 / 15:21

  Åh vilken fin outfit och så fin du är!<3

 5. 4 september, 2017 / 15:37

  Så fin!! Riktigt häftig miljö 🙂

 6. 4 september, 2017 / 19:33

  Snyggt läppstift. Väldigt härlig färg 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   5 september, 2017 / 16:15

   Tusen tack 😀 Jag älskar verkligen denna färgen 😀

 7. 5 september, 2017 / 20:22

  Men så fin du är, fin outfit 🙂

 8. 6 september, 2017 / 22:39

  Sååå snygg outfites!! 🙂

 9. Sara Lee
  10 september, 2017 / 23:58

  Vad är det för jobb du har sökt? Lycka till iaf, hoppas det går bra ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.