1   3
45   45
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33

Bättre kundservice än Lyko får man leta efter


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Lyko.se

Sommaren är officiellt över och hösten har börjat smyga sig in. Jag brukar alltid se hösten som en liten nystart. Man vet att det kommer vara en hektisk tid fram till Julafton. Därför passade jag på att beställa hem några favoriter från Lyko men också några nya produkter som jag aldrig har provat tidigare.

Bättre kundservice än Lyko får man leta efter

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA 100 ml

Jag har bytt ut hela min hudvårdsserie till The Ordinary. För ca tre år sedan så blev jag tipsad om denna fuktighetskrämen Natural Moisturizing Factors + HA 100 ml och sen dess så har jag inte använt någon annan. Jag har extremt torr hy, speciellt på hösten och vintern. Det har varit så illa att huden på min hals har börjat flagna. Men denna fuktighetskrämen är den enda som har förhindrat det för mig. Då jag såg hur otroligt snabbverkande och bra denna fuktighetskrämen var så bestämde jag mig för att utforska resten av The Ordinarys produkter och jag har aldrig ångrat de beslutet.

Bättre kundservice än Lyko får man leta efter

The Ordinary Direct Acids Glycolic Acid 7% Toning Solution 240 ml

Denna tonern blev snabbt en favorit för mig. Många andra toners som jag har testat genom åren har svidit. Som ung så trodde jag att detta var något positivt. Att det var så man visste att produkten fungerade. Men nu vet jag bättre. Om en produkt svider eller irriterar huden så ska man tvätta bort den omgående. Men denna tonern svider ingenting och jag upplever att den ger den lyster som den utlovar. Det som kan skilja denna tonern från andra toners är att man endast ska använda den på kvällen. Den innehåller alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen. Därför är det viktigt att använda solskydd när man använder denna produkten.

The Ordinary Retinoids Granactive Retinoid 2% Emulsion 30 ml

Detta är en helt ny produkt för mig som jag ser väldigt mycket fram emot att få använda. Jag har under många år använt Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex serum men produkten är alldeles för dyr för min budget. Så nu när den jag har hemma endast har några få droppar kvar så var det dags att byta. När det kommer till The Ordinarys produkter så känner jag mig vilsen. Många av produkterna ser exakt lika dana ut och då jag vet att vissa produkter inte får användas tillsammans med andra i sortimentet så bestämde jag mig för att maila in till Lyko och be om hjälp.

Bättre kundservice än Lyko får man leta efter

Jag förklarade vilka produkter i sortimentet som jag använder idag och att jag var ute efter ett serum som innehåller retinol då det ska motverka rynkor. Jag fick ett så långt och välskrivet mail från Lyko och jag blev så grymt imponerad över deras kundtjänst. Jag fick flera olika förslag och en massa information som var till otroligt stor hjälp. Det var betydligt mycket enklare att göra mitt val efter all deras hjälp och därför beställde jag hem Retinoids Granactive Retinoid 2% Emulsion 30 ml. Det ska bli otroligt roligt att få testa detta serumet och se vad den gör för min hy. Jag vill också varmt rekommendera er som är osäkra på vilken hudvård eller produkter som ni ska använda att maila in till Lyko och be om hjälp.

Bättre kundservice än Lyko får man leta efter

Ardell Twin Pack Frans 105 & Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Dark Brown

Något som jag alltid måste ha hemma är lösögonfransar och en ögonbrynspenna. Ardell 105 har jag använt i mer än halva mitt liv. Jag var 15 när jag köpte dom för första gången och sen dess så har jag varit fast. Jag har testat andra storlekar och märken men jag går alltid tillbaka till dessa. Och att ha en ögonbrynspenna på lager är ett måste för mig. Just nu så får ni 20% rabatt på ögonbrynspennan.

Bättre kundservice än Lyko får man leta efter

GlamGlow Glam-To-Go Supermud Clearing Treatment

Den sista produkten är också en helt ny produkt för mig. Jag har hört så mycket om GlamGlow men jag har aldrig provat deras produkter tidigare. Men då jag vet att hösten och vintern kan vara problematisk för min torra hud så är det bra att ha ansiktsmasker på lager här hemma då det hjälper till att återfukta. Exfolierande, tar bort orenheter, tar bort pormaskar, förminskar porer och mattar ner är bara några av fördelarna som denna masken har. Jag kommer naturligtvis skriva en first impression på denna produkten.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.