3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Bästa skönhetsprodukterna 2020 som får följa med i 2021


Inlägget är reklam för Lyko.se och innehåller annonslänkar

Det blev inte mycket shopping för mig under 2020. Dålig ekonomi resulterade i att jag inte kunde spendera lika mycket pengar som tidigare. Det gjorde också att jag var tvungen att tänka igen mina köp mer. Jag kunde inte köpa flera produkter som jag kunde tidigare. Det resulterade i att jag fick läsa på mer om varje produkt. Vilket i sin tur gjorde att jag hittade många favoriter.

Bästa skönhetsprodukterna 2020 som får följa med i 2021

Bästa skönhetsprodukterna 2020 som får följa med i 2021. Olaplex

Olaplex

2020 var året då jag började använda Olaplex produkter. Vilket kan vara ett av de bästa besluten jag gjort. Efter att ha testat i stort sett alla hårmärken som finns på marknaden så har jag äntligen hittat ett som jag älskar. Mitt hår har aldrig sett bättre ut. Nu använder jag nästan inga värmeverktyg alls vilket naturligtvis hjälper. Men jag kan inte tänka mig några andra produkter i mitt hår.

Olaplex Trio Treatment | No6 Bond Smoother | No.7 Bonding Oil 

Bästa skönhetsprodukterna 2020 som får följa med i 2021. The Ordinary.

The Ordinary Direct Acids Salicylic Acid 2% Masque 50 ml

I min Black Week Haul så visade jag upp en produkt som jag trodde var en fuktighetskräm från The Ordinary. Men det visade sig att jag hade råkat köpa fel och istället köpt en ansiktsmask. Tur i oturen vill jag påstå för jag älskar denna ansiktsmasken. Salicylic Acid 2% Masque är framtagen för att främja lyster och förbättrad hudstruktur. Formulan innehåller kol och lera som rengör huden och lämnar den mjuk och fräsch. Kan varm rekommendera denna. Precis som jag älskar Olaplex till mitt hår så älskar jag The Ordinarys hudvårdsprodukter. Billiga är de också vilket är ett stort plus.

Direct Acids Salicylic Acid 2% Masque | Hydrators and Oils Natural Moisturizing Factors + HA

Bästa skönhetsprodukterna 2020 som får följa med i 2021

Hjärtats Duschgel Parfymerad

När jag fyllde år så fick jag hem en broschyr där det stod att jag kunde hämta ut en duschgel från Apotek Hjärtats egna märke Hjärtats (gratis). Jag visste inte ens att de hade ett eget märke om jag ska vara ärlig. Men är det gratis så tackar jag inte nej. Jag blev väldigt överraskad av denna. Mjukgör och återfuktar intensivt i kombination med aloe vera som verkar lugnande och bidrar med en vårdande effekt så att hudens naturliga fuktbalans kan bevaras. Den finns även som oparfymerad. Har ni inte testat så rekommenderar jag att ni ger den en chans.

Hjärtats Duschgel Parfymerad | Hjärtats Duschgel Oparfymerad

För fler skönhetsinlägg

Dela

6 Kommentarer

  1. 25 januari, 2021 / 19:30

    Kul inlägg! Och tror längre fram att jag kommer testa någon utav The ordinarys produkter 🙂

  2. 25 januari, 2021 / 20:32

    Åh den masken från Ordinary måste jag prova <3

  3. 26 januari, 2021 / 11:38

    Vilket bra tips!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.