1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Avatar The Way Of Water

Avatar The Way Of Water

Första veckan i Januari har passerat och den har varit händelserik. Jag har haft mitt första ”bråk” med en av mina närmaste vänner. Det var väl egentligen inget bråk. Jag tog ett skämt för långt och sårade personens känslor. Vi är väldigt olika och har en lite hård chargong mellan oss. Men i Lördags morse så ringde jag upp personen direkt när jag vaknade och vi pratade i två timmar. Det låter nog mer dramatiskt än vad det egentligen var. Men det är naturligtvis aldrig roligt att såra någon man tycker om. Men nu är allt som vanligt igen vilket är så skönt.

Något som jag behöver bli bättre på är att tänka innan jag säger något. Även om jag inte bryr mig om vad andra tycker och tänker om mig så är det inte lika lätt för andra. Sen är det svårt att läsa av en person när man sitter och chattar jämfört med om man säger något irl eller via telefon. Men jag lärde mig en läxa och tar lärdom från detta.

Avatar The Way Of Water

Igår kväll så var vi på bio för första gången sen Dune kom ut. Trollhättan har fått en ny biograf och den är awesome. Dock är godisutbudget total katastrof. Det fanns bara några små påsar som man kunde köpa. Stort minus tycker jag även om jag inte äter lösgodis. Men själva biosalongen var amazing. Man hade så mycket space. Bild och ljud var toppen så jag kan faktiskt tänka mig att gå på bio igen.

Avatar The Way Of Water

Filmen vi såg var naturligtvis Avatar The Way Of Water. Den var MAGISK! 3 timmar och 12 minuter kändes som ingenting. Så otroligt vacker men jag var inte alls beredd på att jag skulle få sitta och kämpa med tårarna flera gånger under filmens gång. Ni måste se den för den är så vacker och skådisarna är helt fantastiska. Man lämnar biosalongen med en riktig tankeställare angående hur vi behandlar vår natur och framför allt alla de vilda djuren som lever i havet.

_____________________________

Idag har jag spelat in lite reels som ni kan se på bilderna. Jag fick en grej till mitt stativ som gör att jag kan filma med min telefon i julklapp och jag är så glad. Nu kan jag göra sminkvideos, matlagningsvideos, minivloggar direkt på instagram och det känns så roligt. Jag har även packat mina tre Orkidéer som jag sålde igår och som ska skickas till sitt nya hem imorgon. Snart ska jag ta och göra matlådor inför kommande vecka. Sambon ska tillbaka till kontoret och nu är det fullt ös medvetslös som gäller.

Dela

2 Kommentarer

 1. 9 januari, 2023 / 15:14

  Åh åh åh vad jag kände att jag hade saknat din blogg nu när jag kom in här igen. Förlåt för att jag varit borta <3 Vad skönt att ni redde ut det och det är svårt när man uppfattar eller tolkar signaler/grejer olika, så jobbigt att vara osams.

  Vad kul att du tyckte att filmen var så bra och vacker!! Hört flera som tyckte likadant! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   10 januari, 2023 / 09:36

   Du måste se filmen 😀 Det enda jag har velat göra sen jag kom hem från biosalongen är att se den igen 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.