3   18
0   36
0   23
2   23
2   25
0   31
0   35
0   25

Augusti ska ju vara en sommarmånad

Klänning/H&M – Skärp/H&M – Väska/Louis Vuittion

Vilket skit väder man vaknar upp till idag. Kan det vara så att när vi tog dessa bilderna så var de sista gången som jag hade klänning på mig för i år? Augusti ska ju vara en sommarmånad men det känns som att hösten kom tidigt i år. Men redan nästa vecka ska det bli riktigt varmt igen. Inte lätt att veta hur man ska klä sig. Jag inväntar faktiskt en klänning som jag har beställt utomlands så jag hoppas att den kommer nästa vecka så vi hinner fotografera den innan det blir för kallt. Kommer göra en video och berätta mer om det.

Idag ska jag ta och göra det sista arbetet innan jag tar helg. Ska verkligen försöka att inte arbeta på helgerna då jag vill förbättra mina rutiner. Nu när det börjar bli mörkare ute så kommer helgerna vara de enda gångerna som vi kan fotografera men det betyder inte att jag behöver gå igenom alla bilderna och redigera dom som jag har gjort tidigare. Jag filmar heller ingenting på helgerna längre. Men det är fortfarande Fredag så lite arbete har jag allt kvar att göra.

Dela

12 Kommentarer

 1. 23 augusti, 2019 / 09:46

  Det känns verkligen som höst och hoppas att din klänning hinner komma nästa vecka. Fin du är på bilden! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   27 augusti, 2019 / 11:35

   Den har kommit till Sverige men mer än så vet jag inte än 😛

 2. 23 augusti, 2019 / 19:33

  Åhh älskar klänningen du bär!! Såå himla fin 😀 Trodde hösten var på ingång men nu kommer sommaren tillbaka här nere iallafall haha, 24 grader och sol kommer de bli kommande dagar och nästa vecka haha 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   27 augusti, 2019 / 11:35

   Igår var det fruktansvärt varmt här och även idag men jag njuter 😀 I September kan kylan få komma 😉

 3. 24 augusti, 2019 / 12:51

  Känns som höst nu :,( Hoppas verkligen det stämmer att det blir varmt o fint nästa vecka <3

 4. 24 augusti, 2019 / 21:17

  Åh, hoppas att din helg är riktigt fin och du får koppla av!

 5. 25 augusti, 2019 / 18:25

  Jag köpte en ny kjol i våras som jag bara har lyckats använda en gång haha! Får försöka använda den nu denna vecka 😀 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   27 augusti, 2019 / 11:33

   Ja passa på medan värmen är här 😀

 6. 26 augusti, 2019 / 11:38

  Håller med!! Blev så himla kallt….. Men ser ut som värmen kommer tillbaka nu i veckan åtminstone!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.