3   28
0   22
3   45
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Att fotografera med en kvarn var prio ett på Gotlandsresan

Att fotografera med en kvarn var prio ett på Gotlandsresan

När alla frågade vad vi skulle göra på Gotland så svarade jag ”Träffa Johanna och fotografera vid en kvarn”. Jag har sett en massa kvarnar på Johannas instagram så jag visste att på Gotland där finns det kvarnar. Men det skulle vara svårare än vad jag trodde att hitta en kvarn. Det var inte förrän vi åkte från Johannas butik i Västergarn för att besöka butiken som hon var i Ljugarn som vi såg denna magiska kvarnen precis vid vägen.

Lyckan var total!

Jag vet inte varför jag älskar kvarnar så mycket. När vi var i Skåne förra året såg vi en massa kvarnar också och jag blev lika lyrisk. Men jag är lika dan när jag ser stora balar ute på fälten som inte har sånt där fult vit papper på sig. Det är idylliskt på något sätt. Jag älskar allt det där gamla. Här kan ni även se en till bild på väskan som jag köpte från Stylemood. Är så himla nöjd med den.

Att fotografera med en kvarn var prio ett på Gotlandsresan. Blå spetsklänning i bomull från Guess. Strandväska med läderband från Stylemood.se.

4 Kommentarer

  1. 5 augusti, 2022 / 10:10

    Så läckert ju!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.