2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Att alltid finnas där


Inlägget är reklam för Åhlens.se och innehåller annonslänkar

Igår tog jag bussen ner till min bestie och tur var det för hon hade en riktigt dålig dag. Medan jag sitter på bussen så får jag veta att en anhörig till henne har gått bort. Såna stunder är aldrig lätta och som vän kan det vara svårt att veta hur man ska hantera situationen. Jag har väldigt lätt för att gråta så även om vi talade om händelsen blev mitt fokus att prata om saker som kunde få oss att skratta. Det är i såna här stunder vår vänskap betyder så mycket. Att man lyfter varandra när jobbiga saker inträffar. Vi lagade en så himla god middag tillsammans. Åt av hennes egenodlade tomater som var de bästa tomaterna jag har ätit. Wow vilken skillnad det var jämfört med de som man köper i butik. Sen var vi naturligtvis tvungna att äta en god efterrätt. De fina porslinet från Mateus hittar ni här.
Vi passade även på att spela lite Pokémon men fy va kallt det var igår. Det har blåst så mycket att träd har fallit till marken men imorgon verkar det bli lugnare. Myste naturligtvis med katterna och när jag kom hem så gjorde jag en super god vegetarisk pastarätt och sen var det en massa jobb framför datorn fram till elva på kvällen.
Dela

8 Kommentarer

 1. 18 september, 2019 / 14:16

  Skönt att kunna ställa upp om någon behöver prata!

 2. 19 september, 2019 / 09:47

  Så fint att ni ställer upp sådär för varandra <3

 3. Marie
  19 september, 2019 / 11:26

  En så mysig dag tillsammans med så god mat ❤️

 4. 30 september, 2019 / 09:01

  Så himla viktigt att finnas där för sina kompisar <3 Tror hon fick en väldigt bra dag och att få laga mat och släppa tankarna och kunna fokusera på att ha roligt!!

  • dixiwonderland
   Författare
   2 oktober, 2019 / 09:35

   Ja vi hade en jätte fin dag tillsammans 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.