1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Att åka ner till Göteborg var något jag behövde

Jag önskar att jag hade en off knapp när det kommer till mina tankar. Jag jagas ofta av mitt förflutna och när det hinner ikapp så är det svårt att bryta sig loss. Det tynger ner mig och det värsta är att jag kan inte gå tillbaka och göra saker ogjort. Det enda jag kan förändra är framtiden. Att åka ner till Göteborg var något jag behövde. Även om jag inte kan fly från mitt förflutna så kan ett miljöbyte hjälpa till att släppa tankarna som äter upp en. Vi hade bokat bord på The Barn men när vi kom dit visade det sig att vi hade bokat fel dag!

Som tur är så lyckades vi få ett bord vid baren. Är så tacksam för vi hade verkligen sett fram emot maten så himla mycket. Jag har ätit på The Barn tre gånger och servicen är alltid lika bra som maten. Men jag rekommenderar att man bokar bord för det är ofta väntetid annars för att få ett bord. Vi var så hungriga men min ångest för att jag inte åt upp maten var lika kraftig som min matkoma. Jag skulle rekommendera att man köper en egen hamburgare men sen delar på alla side orders.

Jag beställer alltid Svinet när det kommer till deras hamburgare. Den är fantastiskt god! Något man ska vara medveten om är att deras hamburgare är väldigt rå inuti. Det går säker att få dom well done men dom rekommenderar att ta dom medium. Sen tar jag alltid deras söt-pomes. Det är dom godaste som jag någonsin ätit och ni måste bara testa dom! Älskar även deras lemonad som jag varmt rekommenderar för er som gillar sött och surt på samma gång. Vi beställde två olika dipper, tryffel och jalapeno. Super goda båda två.

32 Kommentarer

 1. 4 februari, 2018 / 12:28

  Vad mysigt och det ser verkligen gott ut! 😀 Kramis

 2. 4 februari, 2018 / 13:10

  Ser ju himmelskt ut!

 3. 4 februari, 2018 / 13:28

  Men vilket bra tips! Ser verkligen så himla gott ut 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   5 februari, 2018 / 10:21

   Rekommenderar starkt att äta där om man får chansen 😀

 4. 4 februari, 2018 / 14:22

  Åh så härliga bilder och så gott det såg ut<3

 5. 4 februari, 2018 / 14:32

  Åh så gott det ser ut! Och vad skönt med miljöombyte så att man får tankarna på annat.. Vilken tur att ni fick ett bord trots att det blivit en bokning på fel dag 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   5 februari, 2018 / 10:20

   Ja där hade vi verkligen tur! Det var en väntetid på 30 minuter men vi fick bord snabbare och personalen är så gullig där, även på Smögen 🙂

 6. 4 februari, 2018 / 15:59

  Bästa hamburgerstället i Göteborg 🙂

 7. 4 februari, 2018 / 18:50

  Jag är precis likadan.. Kan inte stänga av tankarna och plågas av det förflutna. Jag kan älta i oändlighet. Men som du säger, man kan bara påverka framtiden <3

  • dixiwonderland
   Författare
   5 februari, 2018 / 10:18

   Usch det är så jävla jobbigt 🙁 Hoppas att du får bra dagar också, så viktigt att inte gräva ner sig :*

 8. 4 februari, 2018 / 22:28

  Det ser otroligt gott ut! Kram

 9. 4 februari, 2018 / 23:18

  Ohh så gott och trevigt, mums

 10. 5 februari, 2018 / 01:41

  ibland behöver man bara åka i väg o komma i från allt lite va mysigt ni hade

 11. 5 februari, 2018 / 06:20

  Ja dessa tankar, tar så mycket energi ibland. Skönt med miljöombyte. Ser verkligen supergott ut och verkar vara ett otroligt mysigt ställe. Hoppas du får en bra dag fina du <3 Och att dom jobbiga tankarna kan låta dig vara.

  • dixiwonderland
   Författare
   5 februari, 2018 / 10:16

   Du skriver alltid så snälla kommentarer! Blir lika glad varje gång ska du veta 🙂

 12. 5 februari, 2018 / 20:58

  åh vad härligt! och gott 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.