23   34
7   23
9   30
26   42
2   33
0   23
2   30
0   20

Åt en helt magisk tonfisksallad till lunch


Inlägget är reklam för Åhlens.se och innehåller annonslänkar

Hej på er. Hoppas att ni har haft en fin helg. Min var toppen men jag tänker inte berätta så mycket om den då det kommer en vlogg ikväll där ni får se allt. Jag har haft en lång paus från vloggarna och jag behövde verkligen det. Att blogga kommer alltid vara mitt number one då jag älskar att fotografera och skriva. Youtube är roligt men samtidigt så blir det mer personligt. Efter Ronjas död så har jag inte orkat vara framför kameran men nu börjar det kännas enklare. För er som missade min tidigare vlogg så finner ni den här och som sagt, helgens kommer upp senare idag. Om ni följer mig på min youtube kanal så får ni alltid se mina videos innan de publiceras här.

Min super fina tallrik är från Mateus och ni måste testa att ha äpple i er sallad. Så himla gott.

Idag ska jag tvätta, diska, gå igenom växterna, dammsuga, tvätta golvet, bädda nytt och planera inför denna veckan. Produktiva Måndagar som alltid. Vädret just nu är kaos. Ena stunden så öser regnet ner, i nästa så är det strålande sol för att sen gå över till stormvindar. Blir att träna hemma och på tal om träning. För 4 dagar sedan gjorde jag 150 situps och jag har fortfarande träningsvärk deluxe haha. Snacka om att lyckas träffa musklerna. Jag fördrar konditionsträning då jag tycker styrka är tråkigt men det är viktigt att variera sin träning så det inte blir samma.

Åt en helt magisk tonfisksallad till lunch för en liten stund sedan.
Gjorde picklad rödlök igår, så gott kombinerat till tonfisk.

Jag prioriterar min hälsa just nu väldigt mycket. Sen smärtan i ryggen försvann efter 3,5 månad så vill jag aldrig mer ha ont i kroppen. Jag äter regelbundet, tränar regelbundet men jag njuter samtidigt av livet. Igår åt jag 3 tårtbitar och det var heaven! Ingen ångest what so ever. Balans är så viktigt att ha och man måste kunna unna sig själv också. Jag känner att det är viktigt att dela med mig av att jag också äter onyttigt då många som skriver om hälsa endast visar de nyttiga delarna och sällan när de unnar sig. Nu ska jag ta och sätta igång här hemma så att jag får något gjort. Hoppas att ni får en fin dag.

Dela

7 Kommentarer

 1. 16 mars, 2020 / 13:24

  Gillar inte tonfisk men förövrigt var det väldigt färgglatt och läskande

 2. 16 mars, 2020 / 13:56

  Åh vad gott och jag älskar tonfisksallad! 😀 Kramis

 3. 16 mars, 2020 / 22:21

  Åh så god den där salladen såg ut! 🙂 Sunt tänk tycker jag, balans är allt!

 4. 17 mars, 2020 / 13:50

  ääälskar mateus porslin 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.