3   28
0   22
3   46
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Årsresume av 2017

Då var det dags för min årliga årsresume av 2017. Året började inte så enkelt då vi hade begravning för Johans morfar. Men vi försökte hitta på roliga saker som middagar, mys i snön och sen så var även Bonzo med i tidningen.
/
The year started off not that easy because we had a funeral for Johans grandfather that had passed away. We tried to do fun things as dinners, walking in the snow and Bonzo was also in the local newspaper.

I Februari hittade jag min kärlek till att sticka och gjorde både en halsduk och tröja. Tyvärr har jag inte kunnat göra det på länge på grund av smärtan i mina armar. Det var även i Februari som jag bestämde mig för att arbeta som fotograf.
/
In February I found my love for knitting and made both a scarf and a sweater. Because of the pain that I have in my arms I have not been able to do it in some time. It was also in February that I decided to start working as a photographer. 

I Mars träffade jag Matilda och Sixten för första gången. Vi firade även tre födelsedagar, bland annat Johans 25 års dag. Jag lyckades leverera riktigt snygga outfits och så fick jag in en hel del fika.
/
In Mars I meet Matilda and Sixten for the first time. We celebrated three birthdays, one of them was Johans. I delivered some really cute outfits posts and I did a whole lot of fika. 

Vi startade April med att ha kalas för Johan med hans familjer. Jag hängde mycket i stallet, åkte ut till Öresjö med Bonzo för att klippa ner äppelträden. I år fick dom äpplen på ett träd som inte fått frukt på 20 år. Helt klart tack vare mina amazing skills. Jag gjorde en ombre på mitt hår och det blev så sjukt bra! Hade min första parfotografering med Sonny och Hanna och bilderna blev så himla fina.
/
We started April with celebrating Johans birthday with his families. I spent a lot of time in the stables, went to Öresjö with Bonzo to cut down Johans grandparents apple trees. One of them got fruits this summer. It was the first time in 20 years and I think it´s because I´m doing a great job with cutting them down. I did ombre on my hair by myself and it turned out amazing! Did my first couple photograph with Sonny and Hanna. The pictures was amazing.

Jag kan inget annat än le när jag ser dessa bilderna. Herregud vilken magi vi skapade i Maj månad! Jag vann även tävlingen som Lydia Elise Millen hade på sin youtube kanal och fick en väska från Furla och skönhetsprodukter till ett vädre av 6000 kronor.
/
I can´t nothing but smile when I see these pictures. May really was an magical month! I also won Lydia Elise Millens competition on youtube and I got a Furla bag and beauty products worth 6000 sek.

Juni bjöd på så himla många vackra stunder att det fick bli dubbelt så mycket bilder. Två av mina stora fotodrömmar gick i uppfyllelse denna månaden. Att få fotografera med lupiner och att få fotografera med en häst. Jag kommer för alltid vara tacksam för att Matilda lät mig få fotas med fina Sixten och jag fick så himla fina bilder på dom två också. Midsommaren blev den bästa någonsin!
/
June gave me so many magical moments that I had to make it a double with all the pictures. Two of my biggest dreams when it comes to photos came true. Shooting with lupines and shooting with a horse. I will forever be grateful for Matilda, that she let me shoot with Sixten. The pictures are magical and the same with the pictures of her and him. Midsummer was the best one ever.

Juli månad bestod mycket av mat, älskar mat! Fallens Dagar, blommor och så lite mer blommor. Jag och Johan åkte till Smögen där vi satt på en klippa, lyssnade på Lana Del Rey och såg på solnedgången. Sen var jag med i tidningen. Minns hur nervös jag var men det gick ju hur bra som helst.
/
July had a lot of food, love food! Fallens Dagar (festival), flowers and some more flowers. Me and Johan went to Smögen and sat on the rocks, listening to Lana Del Rey and watched the sunset. And I was on the local news paper. I remember how nervous I was but it went great.

Augusti var en månad där jag spenderade mycket tid utomhus. Vi var ute i Öresjö, åkte ut på äventyr och testade nya ställen att fotografera på.
/
August was a month where I spent a lot of time outdoors. We were out to Öresjö, went on adventure and tested new places to photograph.

September hade sina guldkorn som Urnatur och mitt födelsedagsfriande men för det mesta var detta en av de värsta månaderna i mitt liv. Jag har inte känt mig så här trasig och förstörd sen tiden då jag var självdestruktiv. Jag kan inte minnas när jag grät så här mycket som jag gjorde under September men jag är så glad över att det är över. Men just där och då såg jag ingen utväg.
/
September had some good times like Urnatur and my birthday celebration but for the most part this was one of the worst months of my life. I have not felt so broken and destroyed since the time I was self destructive. I can not remember when I cried as much as I did during September but I’m so glad it’s over. But when I was right in it I didn´t see a way out.

1 Oktober och jag blev 27 år gammal. Vi började med att äta brunch på Buddys för att sedan åka ut till Öresjö och fortsätta firandet. Jag fick en massa fina presenter men det bästa med hela Oktober var utan tvekan när jag och Anne-Marie bokade in på hotell och spa på Upper House. Det var precis vad jag behövde där och då. Få åka bort och bara vara med personen som alltid får mig att må bra. Vi besökte Liseberg som hade Halloween tema men det föll mig inte alls lika mycket i smaken som Jul på Liseberg. Vi gick sedan upp på rummet för att byta om och det var så himla härligt att ligga i poolerna och bara koppla av. Även om vi sov väldigt lite den natten så är detta ett minne jag kommer bära med mig resten av livet. Jag är så tacksam och glad över att vi kunde göra detta tillsammans.
/
October 1st and I became 27 years old. We started eating brunch on Buddys and then heading out to Öresjö and continue the celebration. I had a lot of nice gifts but the best thing about October was undoubtedly when I and Anne-Marie booked into the hotel and spa at the Upper House. That was exactly what I needed there and then. Get away and just be with the person who always makes me feel good. We visited Liseberg who had a Halloween theme, but it did not like it as much as Christmas at Liseberg. We then went to the room to swap our clothes to bikinis and it was so lovely to lie in the pools and just relax. Although we slept very little that night, this is a memory I will carry with me the rest of my life. I am so grateful and glad that we could do this together.

November var månaden då jag fotograferade som aldrig förr. Fick för första gången fotografera dimma och det var något riktigt speciellt. Hade sån jullängtan att jag tog fram allt julpynt i mitten av November och när vi fick snö var lyckan total. Min mamma var så himla fin och överraskade mig med en blombukett och det gjorde verkligen min dag.
/
November was the month when I photographed like never before. It was my first time shooting fog and it was something really special. Had such a joy that I brought up all the Christmas decorations in mid November and when we got snow, my happiness was total. My mom was so nice and surprised me with a flower bouquet and it really made my day.

December bjöd på en ny familjemedlem med namnet Molly. Jag hade nog mitt livs bästa julfirande någonsin. Busade mycket i snön med Bonzo, åt så mycket julmat, fick äntligen träffa min älskade Sara Lee och så besökte jag Jul på Liseberg. Jag valde även att starta mitt tredje företag så jag ser verkligen fram emot det nya året! Nyår kommer firas hemma hos Ljung. Jag ska göra hemmagjord pizza till mig och pojkarna och sen ska vi bara se film. Gott Nytt År på er och tack för alla fina kommentarer ni givet mig. Helt galet att jag fått nästan 15.000 kommentarer på ett år.
/
December invited a new family member named Molly. I probably had my life’s best Christmas celebration ever. Played a lot in the snow with Bonzo, ate so much Christmas food, finally met my beloved Sara Lee and then I visited Christmas at Liseberg.  I also started my third company so I am really looking forward for the new year. New Years Eve will be celebrated at Ljung. I will make homemade pizza for me and the boys and then we’ll just watch movies. Happy New Year to you and thank you for all the nice comments you gave me over this year. Totally crazy that I received almost 15,000 comments in a year.

Dela

36 Kommentarer

 1. 31 december, 2017 / 14:19

  Ser ut som ett bra år! OCH SÅÅ mycket fina bilder!

 2. 31 december, 2017 / 14:53

  Dina bilder är helt underbara! 🙂

 3. 31 december, 2017 / 15:13

  Jättefina bilder och du verkar ha hunnit med en hel del 🙂

 4. 31 december, 2017 / 16:02

  Vilket fint inlägg! härliga bilder!

 5. 31 december, 2017 / 16:28

  tack det samma =) fina bilder

 6. 31 december, 2017 / 16:54

  Åh vad många härliga bilder från året! 🙂

 7. 1 januari, 2018 / 07:14

  Så mycket härligt och gott nytt år! ?

 8. 1 januari, 2018 / 09:34

  så fina underbara bilder <3 gott nytt!

 9. 1 januari, 2018 / 10:49

  Men gud vilket fantastiskt år och vilka bilder. Nice med vinsten! Lite avis, vem vill inte ha en Furla väska liksom!
  Svar: Gott nytt år finaste du! Hoppas du hade ett bra firande igår?

 10. 1 januari, 2018 / 12:28

  Åh så härlig årsresume!! Känns verkligen som att du haft ett fantastiskt år!! Så fina bilder som alltid också!!

 11. 1 januari, 2018 / 13:36

  fin årsresumé 😀

 12. 1 januari, 2018 / 16:56

  Jätte roligt inlägg och wow vad fina bilder!! <33

 13. 1 januari, 2018 / 17:45

  Dina bilder genom 2017 är helt magiska!

 14. 3 januari, 2018 / 09:53

  Fina bilder! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.