3   28
0   22
3   46
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Årets första uteservering

Årets första uteservering ♥ Hela familjen var med. Vi undviker till varje pris att ta med Bonzo in till stan för man får inte vara ifred men igår fick vår lilla pojk följa med. Vi satte oss på Strandgatan som har Trollhättans bästa uteservering och det var så himla mysigt. Deras uteservering är väldigt stor så vi satte oss längst bort för att få vara ifred.

Jag beställde bakpotatis med rökröra och den smakade magiskt! De senaste gångerna som vi har varit på Strandis så har jag blivit besviken på maten men nu smakade den precis så där gott som den gjorde för flera år sedan. När vi kom hem så var jag så trött att jag la mig i sängen och vilade i en timma. Jag älskar att vara egenanställd men att aldrig få vara ledig tar på krafterna. På kvällen åkte vi iväg och fotade två olika outfits. Har jag sagt att jag älskar att sommaren är här?


Eating outside for the first time this year ♥ The whole family. We don´t wanna take Bonzo in to town because people will never leave us alone but yesterday he got to come with us. We hade brunch at Strandgatan, the best place to be when it´s summer. 

I ordered baked potatoes with chrimps and it tasted magical! The last few times we have been to Strandis, I have been disappointed with the food, but now it tasted just as good as it did several years ago. When we got home I was so tired that I lay in bed and rest for an hour. I love being self-employed but never getting a day off takes a hold on you. In the evening we went off and photographed two different outfits. Have I said that I love that summer is here?

18 Kommentarer

 1. 7 maj, 2017 / 10:42

  Härliga bilder och ser jätte gott ut 😀

 2. 7 maj, 2017 / 12:47

  Det låter jättetrevligt, men tufft att aldrig få vara ifred >.< Här i Umeå är vädret så kaotiskt nu, kan inte fatta det… det snöar. Det har inte hänt sedan 2002 att det snöat såhär sent på året, I DON'T GET IT!

  • dixiwonderland
   Författare
   8 maj, 2017 / 08:02

   Usch va jobbigt 🙁 Hoppas att sommaren kommer till er också 🙂

 3. 7 maj, 2017 / 15:09

  ÅH så mysigt! Och bästa maten dessutom 😀 Här är det 7 plus, blåst och regn och dessutom förväntas det snöa (!!) till veckan så det dröjer nog innan sommaren kommer till Hälsingland xD

  • dixiwonderland
   Författare
   8 maj, 2017 / 07:45

   Vi hade dåligt väder igår men idag är det fint så jag ser fram emot en långpromenad 😀

 4. 7 maj, 2017 / 20:19

  åh så underbart med uteservering! första besöket för året är verkligen speciellt!

 5. 8 maj, 2017 / 00:44

  Men gud vad härligt och HUR fin är inte du!? 😀

 6. 8 maj, 2017 / 09:30

  Åhh så mysigt! Jag måste med inviga utserveringarna snart!

 7. 8 maj, 2017 / 09:40

  Åh det ser så otroligt mysigt ute. Och visst är det härligt när uteserveringarna äntligen är tillbaka efter vinterns dvala 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.