1   16
15   30
7   36
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29

Anastasia Beverly Hills Contour Kit + Brow Wiz


Inlägget är reklam för Nelly.com och innehåller annonslänkar

När Anastasia Beverly Hills först kom ut så slog det ner som en bomb. Alla köpte deras produkter och de blev snabbt ett av världens största sminkmärken. Jag köpte dessa produkterna när de först kom ut för flera år sedan men sen har jag haft en massa andra produkter fram tills nu då jag nyligen köpte produkterna igen. Har mina åsikter om märket förändrats efter dessa åren?

Anastasia Soare är grundaren av Anastasia Beverly Hills. Hon kommer från Rumänien och har idag ett av världens största sminkvarumärken. Hennes net worth är 1.2 miljarder dollar. Och det som jag tror gör att många älskar henne som hennes märke är att hon kom från ingenting och byggde upp sitt imperium. Det började med ögonbryn men sen har varumärket utvecklats och har idag ett stort sortiment. Visste ni att Anastasia Beverly Hills var det första sminkmärket som någonsin hade ett samarbete med en influencer? De skapade den trenden och idag är det hur vanligt som helst att företag samarbetar med influencers.

Som jag skrev i början av detta inlägget så köpte jag Anastasia Beverly Hills Contour Powder Kit när de först kom ut. Det kostar 545 kronor vilket är (enligt mig) rätt mycket pengar för en sminkprodukt. Men produkten i sig är väldigt dryg och jag vet att jag hade min i över 1 års tid. Jag har försökt hitta vilket år contour kit kom ut men jag skulle gissa på att det var 2014-2015? Så det har gått nästan 5 år sen jag använde denna produkten senast.

Vad är mina åsikter om Anastasia Beverly Hills Contour Powder Kit idag?

Efter att ha testat många andra contour kits på marknaden så ställer jag mig frågan, varför slutade jag använda denna?! Det första jag la märke till är hur otroligt enkel deras contour är att använda. Den smälter verkligen in i huden och det är precis det man vill att den ska göra. Man vill inte ha hårda linjer utan det ska se ut som skuggor i ansiktet. Man behöver väldigt lite produkt för att få ett fint resultat. Av alla de olika contour kiten som jag har testat så är detta utan tvekan min favorit. Det enda negativa som jag upplever med paletten är att deras highlighter är lite svag. Jag älskar highlighter och vill verkligen att ansiktet ska få glow. Det får det absolut med highlightern i paletten men jag skulle säga att den är perfekt för dig som vill ha ett väldigt naturligt resultat.

Brow Wiz

245 kronor för en ögonbrynspenna tycker jag är dyrt! Men är det något som Anastasia Beverly Hills är kända för så är det just deras ögonbrynsprodukter. Det var detta som satte dom på kartan och som gjorde dom till ett av världens största skönhetsföretag. Jag har suttit och jämfört Brow Wiz med andra ögonbrynspennor. Priset skiljer sig väldigt mycket men när det kommer till hur mycket produkt som man får med så var det svårt att jämföra då flera märken inte ens hade med den informationen. Den senaste ögonbrynspennan som jag köpte kostade 99 kronor och den var helt värdelös. Svår att arbeta med och tog slut direkt. Det som gör Brow Wiz unik är att borsten är anpassad för formulan. Man har inte bara satt dit en borste utan testat olika borstar för att få fram den bäst anpassade för formulan på produkten.

Dela

8 Kommentarer

 1. 14 augusti, 2019 / 20:01

  Så häftigt att höra hennes historia och så roligt att produkterna är bra 😀 Kram

 2. 15 augusti, 2019 / 11:16

  Alltså, jag älskar deras brow wiz-penna, men köper den sällan just eftersom att den är så otroligt dyr 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   17 augusti, 2019 / 14:46

   Jag tycker dock att den håller så mycket längre än andra ögonbrynspennor som jag har provat :O

 3. 15 augusti, 2019 / 11:45

  Va kul att företaget har utvecklats så bra!

 4. 15 augusti, 2019 / 12:17

  Äääälskar allt från Anastasia <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.