0   12
0   25
7   36
10   29
1   20
14   29
7   43
14   30

Jag har vunnit skönhetsprodukter för 20000:-

Innehåller reklamlänkar för Lyko.se & Glowid.se
Jag har vunnit skönhetsprodukter för 20000:-

Det har varit en lång väntan men igår fick jag äntligen hem den sista produkten i min vinst. Jag vann (förmodligen Sveriges största skönhetstävling i år) i mitten av Maj. Men det har tagit så lång tid att få hem vissa produkter i och med semestertiderna. Men igår kom som sagt den sista produkten och ingen är gladare än jag.

Jag har vunnit skönhetsprodukter för 20000:-

Jag har vunnit skönhetsprodukter för 20000:-

Det var underbara Emelie som när hon lanserade sitt nyhetsbrev Beauty Club hade denna tävlingen. Vinsten innehåller den senaste verisonen av Dyson Airwrap, hårprodukter från Kerastase värt 5000:-, koreansk hudvård från Glowid värt 3500:- och en led-mask från Nutilight värd 4000:-. Jag har följt Emelie så himla länge nu och älskar ALLT som hon producerar. Hon är verkligen den influencern som jag ser upp till och litar på till 100%. Har köpt så många produkter som hon har rekommenderat och vart så nöjd med de alla. Att få allt detta av henne betyder så mycket för mig. Är så otroligt tacksam.

Dags att påbörja den stora förvandligen

För mig så ser jag hösten, vintern och våren som den tiden där jag kan gå in i min kokong och förbereda mig inför sommaren 2025. Under dessa årstiderna så är man inte ute på samma sätt, man har större kläder på sig och man spenderar mer tid inomhus. Det blir ett lugnare tempo och det känns som att detta är tiden att verkligen ta hand om sig själv. Jag har tyvärr märkt att på grund av att jag går ner i vikt så har jag börjat se äldre ut. Något som tydligen är vanligt vid viktnedgång.

Hantera att man börjar se äldre ut

Jag tycker det är jätte jobbigt att jag inte ser lika ung ut som jag känner mig på insidan. Men jag hoppas att alla dessa produkterna kommer få mig att må bättre. Jag tror också att jag påverkas mer i och med att mitt jobb är att synas i både bilder och videos. Man granskas på ett helt annat sätt än någon som inte behöver vara med på bilder dagligen. Jag finner det väldigt intressant att desto smalare jag blir desto mer kritisk blir jag till mitt utseende. Jag vet faktiskt inte varför, kanske att jag letar efter perfektion som inte existerar. Det är väl detta som är ingångspunkten till skönhetsoperationer. Du kommer alltid hitta något nytt som du stör dig på och som du vill ändra.

Glöm inte att följa mig på instagram för jag kommer lägga upp videos där jag pratar mer om alla produkterna som jag har fått. Och jag får väl varna er redan nu att det kommer komma extremt många recensioner här på bloggen framöver haha. Hoppas att ni är lika taggade som jag.

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.