1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

90-talet var fashion disaster


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Blå / Rosa / Lila / Grön / Marinblå / Röd

Hanna har fått utöka sin kollektion hos NAKD med dessa klänningarna. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte varit något fan av årets trender förutom volangerna. 90-talet var fashion disaster rakt igenom så jag kan inte förstå hur folk kunnat hoppa på dessa trender som varit. En av dom är denna klänning som mer ser ut som en morgonrock i siden. Jag tycker klänningarna är fina men jag skulle aldrig ta på mig dom och använda dom som just klänning. Kanske om man var utomlands och endast skulle vara på hotellet.
/
Hanna has just expand her collection for NAKD with these dresses. To be honest, I have not been a fan of this year’s trends besides the ruffles. The 90’s were fashion disaster straight through so I can not understand how people could jump on these trends that have been. One of them is this dress that looks more like a robe made of silk. I think the dresses are nice but I would never wear them and use them as a dress. Maybe if you were abroad and would only be in the hotel.

14 Kommentarer

 1. 6 augusti, 2017 / 11:11

  Men inte är de här klänningarna typiska för 90-talet?

  Åh, försöker tänka… av 90-talstrenderna skulle jag ALDRIG hoppa på utsvängda jeans eller championbyxorna med knappar i sidorna, halterneck… men buffaloboots gillar jag, och snickarbyxor 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   7 augusti, 2017 / 10:25

   Jag var så liten under 90-talet så jag har inte koll på exakt alla trenderna men just denna våren/sommaren så är det 90-talet som har dominerat i modevärlden. Just denna klänningen tillhör kanske inte den kategorin men den är en av de stora trenderna.

 2. 6 augusti, 2017 / 13:24

  Nja ser ut som en morgonrock, jag har en lila liknande =D

 3. 6 augusti, 2017 / 14:11

  jag tycker delar av 90-talet var riktigt bra. Det minimalistiska hos calvin klein var alltid så snyggt!

 4. 6 augusti, 2017 / 15:01

  Jag skulle kunna ha på mig dessa, älskar dem!!:D

 5. 6 augusti, 2017 / 16:25

  Jag skulle inte heller bära en sådan klänning men annars är dom fina! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   7 augusti, 2017 / 10:22

   Ja dom är jätte fina men det känner mer som en semesterklänning 😛

 6. 6 augusti, 2017 / 16:26

  Den där klänningen var mer morgonrock än klänning, det håller jag med om 😉

 7. 7 augusti, 2017 / 07:54

  Jag har inte fastnat för någon av årets trender, men kanske lika bra det då det lett till att jag inte köpt så mycket nytt heller 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   7 augusti, 2017 / 10:19

   Haha jaa alltid bra att spara pengar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.